Уживам...

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
уживам додека уживам, кога сум напнат, нервозен, кога ми е досадно, кога читам книга, форум, кога паѓам во бедови, кога се журкам, кога праам глупости и не ме интересира што другите мислат, кога ми е страв, уживам во предизвици, авантура , уживам во нешто ново, промени, уживам секој миг во сите чувства А највеќе уживам кога имам трема и се соочувам со неа

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Уживам во:
-добар муабет кој нема содржина од типот кај бев вчера и колку повеќе сакам турско од нес (за жал се поретко наидувам на луѓе што знаат да направат убав муабет)
-уживам во добар филм и музика (кои ги консумирам исклучиво сама оти меракот и задоволството ми се поголеми така)
-уживам кога гледам спортски натрпевар во кој игра некој за кој навивам. Одличен начин за адреналинска доза.
-уживам во добар хумор
-уживам кога после напорен ден ќе легнам да преспијам на попладневна дремка. Нема посладок сон од тој.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.706
Поени од реакции
13.376
Увек ми била уживанција филозофски муабет. Мислам нешто у стилу кога повеќемина имаме спротивставени ставови но знаеме за што треба да разговараме и не скокаме ид тема на тема.
Потајно уживање во музика. Зависи од периодот, од местоположба.
Пишување. Исто од периодот зависи многу.
Хумор. Класичен и смешен за сите во друштвото.

?

..........

Гостин
Уживам најмногу во сексот, уживам да ја галам да ја допирам насекаде по мекото тело, уживам да ја гризам во пределот околу вратот, уживам кога нејзината коса ме допира на стомак и на горниот дел од нозете за време на таквото, едноставно mnogu uzivam .. :D

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Понекогаш и кога работам уживам.....

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Уживав во пролетен дожд што удира на прозорецот, покриен под ќебето, во позадина оди музика од татко ми на грамофон со плоча од Stonu Yamash'ta и се слушаат тивко крцкањата покрај звуците.
Ќе ја отворев првата страница која почнуваше вака - crni oblaci skupljali su se nad mocvarom Darkvuda i pretili strasnim plujskom. Nasi prijatelji su pozurili u zaklon, predvidzajuci duzu izolaciju.

Мака ми е што пораснав и се префрлив на Алан Форд

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Си слушам транс и уживам тренутно.

П

Пепси_

Гостин
моментално уживам оти ми помина нервозата која траеше 2 дена поради глуп предмет и конечно денеска помина тоа главното и бидна шо бидна.... напишав СЕ.... и сеа уживем бе баце и плус знајш петок е нели.....

Член од
20 ноември 2010
Мислења
738
Поени од реакции
749
Јас уживам кога одам во WC ... си палам цигарче, и си седам на шоља така едно 20-тина минути ! :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Уживам кога лежам и размислувам за таа шо ја сакам :)

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Кога гледам добар филм.

T

Torchyrus

Гостин
Уживам во многу работи ,но ќе наведам во што ке уживам денеска , а тоа е скара и ладно пиво надвор во дворот и секако музика :cug:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Уживав во фудбалски натпревар не пред телевизор не гледам туку во живо......

AnaMercury

Love is only a feeling...
Член од
30 декември 2007
Мислења
1.097
Поени од реакции
190
Уживам во првото утринско кафе
Уживам кога правам торти, колачи, палачинки
Уживам кога после факултет ќе се најадам како вол
Уживам кога купувам храна