Vanlok
deus ex machina
- Член од
- 30 мај 2009
- Мислења
- 25.951
- Поени од реакции
- 34.306
Jас потполно те поддржувам во оваа тема. Сигурен сум дека во вакви теми се чуствуваш како риба во море.Се молат модераторите да ја потсредат дискусијава, и да ги потсоберат какачите.
@Ilumious биди љубезна те молам, и преземи нешто - пошто веќе ме банираше во темата за дискутирање вакви работи со админи и модератори.
Си има модератор тука, контактирај си гоСе молат модераторите да ја потсредат дискусијава, и да ги потсоберат какачите.
@Ilumious биди љубезна те молам, и преземи нешто - пошто веќе ме банираше во темата за дискутирање вакви работи со админи и модератори.
Дали досега има било какви податоци за некаква вмешаност на Левица во атентатот на ЏФК?Се молат модераторите да ја потсредат дискусијава, и да ги потсоберат какачите.
Повеќе би рекол тоа што бил против војната во Виетнам, тоа со Росвел може и поима да немал за тоа.Кога сме кај теориите на заговор околу него се вртат муабети и дека случајот Росвел сакал да го отвори пред новинарите и јавно да каже за паднатото вселенско летало, сакал да ја прекине војната во Виетнам а овие 2 причини биле доволни за атентат врз него од неговите соработници и предпоставени. За време на една афера и кажал за Росвел и на Мерлинка и заради тоа и таа ``извршува самоубиство`` а телото не и дадено на обдукција .
На 6 минута шоферот не вади пиштол така. Полош си од "сендвичите" тие барем си кажуваат дека не се паметни, а ти тука интелектуално супериорен а слеп се правиш.После ритуалот за принесување жртва фалеа вонземјаните како една од можните причини за атентатот
Дап, сум гледал видеа од типкава, интересни се сите.
...раната во главата на кенеди е од позади?
Ова подолу се снимки од аутпосијата, од документарниот филм поставен на првиот пост (кој извесно никој не го погледал). Се гледа влезна рана во вратот на Кенеди.Како тоа НЕ го тупи .... , дали од 5:52 Кенеди нешто се држи за врат и жена му го фаќа накај нејзе, за на 6:00 убаво се гледа дека шоферот вади пиштолот и во тој момент главата на Кенеди се расцветува ??
Во право си ако е излезна раната, поготово во главата каде што имаш како прво еден куп коскени структури и разни ткива кои може да го пренасочат куршумот. Апропо муабетов, на судска имам видено куршум одбиен од ребро излезен од под мишка.@Bafra Таа рана кај вратот е излезна рана, куршумот влегол од позади и излегол кај вратот, така да шоферот е невозможно да направил нешто. Со тоа паѓа у вода тоа што го збориш.
Еве слика како било, ова е првиот куршум значи. Тука Кенеди се фаќа за врат и најверојатно никој не знае што му се случува зошто излезната рана дури не се ни приметувала, додека не го однеле на аутопсија не можеле да забележат дека има излезна рана. После доаѓа вториот куршум кој го распрснува черепот.Во право си ако е излезна раната, поготово во главата каде што имаш како прво еден куп коскени структури и разни ткива кои може да го пренасочат куршумот. Апропо муабетов, на судска имам видено куршум одбиен од ребро излезен од под мишка.