Vanlok
deus ex machina
- Член од
- 30 мај 2009
- Мислења
- 27.327
- Поени од реакции
- 36.487
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се молат модераторите да ја потсредат дискусијава, и да ги потсоберат какачите.
@Ilumious биди љубезна те молам, и преземи нешто - пошто веќе ме банираше во темата за дискутирање вакви работи со админи и модератори.![]()
Си има модератор тука, контактирај си гоСе молат модераторите да ја потсредат дискусијава, и да ги потсоберат какачите.
@Ilumious биди љубезна те молам, и преземи нешто - пошто веќе ме банираше во темата за дискутирање вакви работи со админи и модератори.![]()
Се молат модераторите да ја потсредат дискусијава, и да ги потсоберат какачите.
Кога сме кај теориите на заговор околу него се вртат муабети и дека случајот Росвел сакал да го отвори пред новинарите и јавно да каже за паднатото вселенско летало, сакал да ја прекине војната во Виетнам а овие 2 причини биле доволни за атентат врз него од неговите соработници и предпоставени. За време на една афера и кажал за Росвел и на Мерлинка и заради тоа и таа ``извршува самоубиство`` а телото не и дадено на обдукција .
После ритуалот за принесување жртва фалеа вонземјаните како една од можните причини за атентатот![]()
Дап, сум гледал видеа од типкава, интересни се сите.
...раната во главата на кенеди е од позади?
![]()
Ова подолу се снимки од аутпосијата, од документарниот филм поставен на првиот пост (кој извесно никој не го погледал). Се гледа влезна рана во вратот на Кенеди.Како тоа НЕ го тупи .... , дали од 5:52 Кенеди нешто се држи за врат и жена му го фаќа накај нејзе, за на 6:00 убаво се гледа дека шоферот вади пиштолот и во тој момент главата на Кенеди се расцветува ??
Во право си ако е излезна раната, поготово во главата каде што имаш како прво еден куп коскени структури и разни ткива кои може да го пренасочат куршумот. Апропо муабетов, на судска имам видено куршум одбиен од ребро излезен од под мишка.@Bafra Таа рана кај вратот е излезна рана, куршумот влегол од позади и излегол кај вратот, така да шоферот е невозможно да направил нешто. Со тоа паѓа у вода тоа што го збориш.
Во право си ако е излезна раната, поготово во главата каде што имаш како прво еден куп коскени структури и разни ткива кои може да го пренасочат куршумот. Апропо муабетов, на судска имам видено куршум одбиен од ребро излезен од под мишка.