Уапсен Бајруш Сејдиу!

Quark

brr,brr...zbrc
Член од
12 март 2008
Мислења
3.489
Поени од реакции
156
Шипо глупав знам дека Бајруш ви е идол,и што сега ке го правите Тони Монтана по форумите,ај и страна му отворите така подобро ке го експонирате
Abe ashlak, abe tutkun, abe vinkla, procitaj go edno 100 pati tvojot prethoden post, izlezi nadvor na luftirancija malku, zapali cigara edna za smiruvanje.... i taka edno 10 pati povtori go ova.... pa tek posle razmisli koja glupost ja istreska preska i zosto ti se smeev. Ako ne ti tekne, jebiga, tocak si.

F

FilipMacedon

Гостин
Abe ashlak, abe tutkun, abe vinkla, procitaj go edno 100 pati tvojot prethoden post, izlezi nadvor na luftirancija malku, zapali cigara edna za smiruvanje.... i taka edno 10 pati povtori go ova.... pa tek posle razmisli koja glupost ja istreska preska i zosto ti se smeev. Ako ne ti tekne, jebiga, tocak si.
Извини не пушам

N

n/a

Гостин
Зевсовиќу па шта се десило,зашто си опед на кајгани,нели више нечемо читати ове твоје платене постове
Боље збори ми на кумановски...
пошто литературен српски слабо ти оди.
(+ целата реченица ти е граматички изместена)
:toe:
И не се мешај у опасни игри ...
Ем не ги разбираш,ем ко прле пред магаре идеш.
Не беше финтата у тоа само да `тропа кантата`.

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.563
Поени од реакции
282
Ovoj pred mesec dva kupi mercedes od 600 iljadi evra.

Go prasuvaat na saem "vie dojdovte da ja vidite kolava ili da ja kupite" a ovoj shizik demek im vika " a neee, jas dojdov da si go zemam kolata, ova ljudive tuka dosle da go vidat mojata kola, razbiras ?

Член од
12 февруари 2008
Мислења
323
Поени од реакции
4
редно беше да се уапси некој поголем мафијаш од кој што многу луѓе се плашеле но да не го пуштат само да се брани од слобода па да не можат да го најдат или да се крие во шипковица или некое друго албанско село каде што нашата полиција нема контрола или не смее да стапне

F

FilipMacedon

Гостин
Боље збори ми на кумановски...
пошто литературен српски слабо ти оди.
(+ целата реченица ти е граматички изместена)
:toe:
И не се мешај у опасни игри ...
Ем не ги разбираш,ем ко прле пред магаре идеш.
Не беше финтата у тоа само да `тропа кантата`.
Се гледа дека добро си го усовршил српскиот,само се прашувам зошто

Добро веќе нема да се мешам у овие опасни игри,бидејќи приметив ме пратат Пинки и Дијабола:wink:,најверојатно ти си ги пратил.Готово се откажувам и онака сум преморен денеска за вакви глупости:helou:

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
редно беше да се уапси некој поголем мафијаш од кој што многу луѓе се плашеле но да не го пуштат само да се брани од слобода па да не можат да го најдат или да се крие во шипковица или некое друго албанско село каде што нашата полиција нема контрола или не смее да стапне
A ti stvarno mislis deka go strpale od moralni i zakonski pobudi?:)
Pravna drzava my ass...:)
Drugi ke da se pobudite ovdeka...:helou:

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.563
Поени од реакции
282
Se soglasuvam...mesto vakvi lugje da apsi Jankulovska taa lovi piratski CD-nja.

Член од
1 февруари 2007
Мислења
92
Поени од реакции
9
Ovoj pred mesec dva kupi mercedes od 600 iljadi evra.
Па ке купиш и ти да имаш фабрика во која ќе си правиш фалц маљборо, љорд...овој го правељ фаљц све што че му текне, му љепел етикета на штека :)

Му заплениле 15 тони цигари, а при претрсеот на другите уапсени, најдени се и 17 полуавтоматски пушки.

Koj не го гледал видеото од полициската акција еве овде http://www.sitel.com.mk/default.asp?ItemID=917F565F4A29C54B960364B3E78CD0F3

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
...........?????? abe vie uste veruvate vo Dedo Mraz ???...mislev be potporasnavte...:)

Kajgana Shop

На врв Bottom