B Braco22 Член од 10 мај 2010 Мислења 8 Поени од реакции 7 29 февруари 2012 #1 Здраво. Овде Braco, од PCTutorialKing каналот на youtube. Се надевам дека научивте нешто од клипот, ако имате проблеми само пишете ми приватна порака. Кликнете на 'LIKE' и 'SUBSCRIBE' ако ти помогнав.
Здраво. Овде Braco, од PCTutorialKing каналот на youtube. Се надевам дека научивте нешто од клипот, ако имате проблеми само пишете ми приватна порака. Кликнете на 'LIKE' и 'SUBSCRIBE' ако ти помогнав.
T Tetro Гостин 29 февруари 2012 #2 1. мора да се форматира во NTFS или може во FAT32? 2. Дали може со постара верзија (пример Backtrack v4)?
1. мора да се форматира во NTFS или може во FAT32? 2. Дали може со постара верзија (пример Backtrack v4)?
B Braco22 Член од 10 мај 2010 Мислења 8 Поени од реакции 7 1 март 2012 #3 1. Мора да се форматира со NTFS, барем така не ми покажало проблеми претходно. 2. Да, може и со постара верзија. Може било која сакаш верзија.
1. Мора да се форматира со NTFS, барем така не ми покажало проблеми претходно. 2. Да, може и со постара верзија. Може било која сакаш верзија.