- Член од
- 20 март 2007
- Мислења
- 8.493
- Поени од реакции
- 308
Повеќето ја знаете темата во Образование и наука... некои ќе ја поврзат темава со таа со змејот, па и нема да згрешат. Се надевам дека темава ќе биде најдоброто од двата светови.
Значи ставете се во улогата на еден или повеќе форумџии, и пробајте да реплицирате на насловот во нивни стил. Ајде за проба колку да се разработи:
Итар Пејо: прв сум.
Шмекерот: прв сум, и веднаш да ги шмекнам сите форумџивки. Ја сакам кајгана пошо ми даде нови муштеривки за квалитетен шмек. ЗНачи и на собиранки сакам да одам и мац ме внесе во тие кругови и ептен ми се допаѓаат форумџивките. Повеќе од половина веќе ги имам шмекнато, уште срцуфка остана...
ЕНТЕР: Закон е темата, а и кајгана општо. Acid e najdobar acit daj zelenko.
Извинете за латиницава.
Sindikat:
Џени Грл: Мислам дека има ваква тема, ама мислам. Едната беше во општи муабети а другата во Кајгана подфорумот. Мислам дека убаво е објаснето и на википедија, се што треба да направите е да пребарате. Значи не само тоа и на хи5 има ваква социјална група. Другпат пред да отвораш нова тема пребарај дали има иста, слична.
Крејзи Полој: Бо, глупа тема ej.
Ред Девил: Темава е ретардирана а и јас сум. А Сега кај и да е ќќе пише и батхед. Батхед!!!
Viktoranus:
луд си скроз.
Значи ставете се во улогата на еден или повеќе форумџии, и пробајте да реплицирате на насловот во нивни стил. Ајде за проба колку да се разработи:
Итар Пејо: прв сум.
Шмекерот: прв сум, и веднаш да ги шмекнам сите форумџивки. Ја сакам кајгана пошо ми даде нови муштеривки за квалитетен шмек. ЗНачи и на собиранки сакам да одам и мац ме внесе во тие кругови и ептен ми се допаѓаат форумџивките. Повеќе од половина веќе ги имам шмекнато, уште срцуфка остана...
ЕНТЕР: Закон е темата, а и кајгана општо. Acid e najdobar acit daj zelenko.
Извинете за латиницава.
Sindikat:
Брат благоретардиран си, не ме ебавај досаден си со тој адит дај онадете се еднаш. И да, тема ваква имаше, памтам јас уште пред да заминам по Америките. Него остај то каква кајгана, ги ебаам јас многу нив ме скапаја банирање, кажи ми ти дали ја имаш новата епизода од Хаус? И да, пенал беше то.ЕНТЕР: Закон е темата, а и кајгана општо ацит дај зеленко.
Џени Грл: Мислам дека има ваква тема, ама мислам. Едната беше во општи муабети а другата во Кајгана подфорумот. Мислам дека убаво е објаснето и на википедија, се што треба да направите е да пребарате. Значи не само тоа и на хи5 има ваква социјална група. Другпат пред да отвораш нова тема пребарај дали има иста, слична.
Крејзи Полој: Бо, глупа тема ej.
Ред Девил: Темава е ретардирана а и јас сум. А Сега кај и да е ќќе пише и батхед. Батхед!!!
Viktoranus:
луд си скроз.