Се согласувам со тебе плус санкциите од ГрцијаСтрумикс напиша:Ако треба да изберам три најкатастрофални случки за Македонија, тоа би било вака, според тежината:
1. Војната 2001. Кој шо сака нека каже ама војна беше.
2. Признавањето на Тајван. Има ли потреба да коментирам?
2. Глупирањето 1999 кога имаше обид за демолирање на американската амбасада во Скопје како револт на нападот на НАТО врз Србија. Јес да беше нелегитимен, вон сите норми на меѓународното право, ама ние сме Македонци бре, не сме Срби.
Убедливо најкатастрофалната грешка на Македонскиот народKoNtEjNeR напиша:najkatastrofalna e vmro koga dojdoa na vlast....
Најрезил кога Грција не нарече хомоси и тоа дома!!!asterix_m напиша:санкициите од страна на Грција
претседателските избори 1999
Војната 2001
Епа батка конечно дојде на моето, токму поради тие скандали и случувања не би го одбрал сегашното ВМРО-ДПМНЕ ни случајно, неможе да ја зајакнеме економијата со некој кој скока по градски плоштад во скопје и скандира на цел глас - ЗА Албанци ГАСНА КОМОРА, алудирам на Влатко Ѓорчев.Не е убаво тоа еј ама воопшто не:nenene:bacilo напиша:batka se toa e ok ama ajde vaka da se soglasime vo edno.dali na albancite neso im fali vo ovaa drzavicka osven dobra rabota.ubava plata,dostoen zivot?jas mislam deka niso ne im fali osven ova so go kazav.i vie kako i nie treba i vreme e da se svrtime kon otvoranje novi rabotni mesta,da ja zajakneme ekonomijata,da ima vrabotuvanje na mladite vednas posle 18 godini i se so e vo vrska so toa a ne samo nekoi crni misli da imame vo glavite kako na pr.golema albanija,ilirida,nov grb,razmena na teritorii i drugi raboti koi bea beleg za edno vreme koe pomina.
abe toa so pravel vlatko nekogas toa nema vrska so ova sega.pa covekot si bil vmrovce od mal,si go sledel togasniot lider na vmro.so eden zbor, po moe deteto se zanesuvalo togas ama sega nebitrebalo tie greski da gi praj.Trakon напиша:Епа батка конечно дојде на моето, токму поради тие скандали и случувања не би го одбрал сегашното ВМРО-ДПМНЕ ни случајно, неможе да ја зајакнеме економијата со некој кој скока по градски плоштад во скопје и скандира на цел глас - ЗА Албанци ГАСНА КОМОРА, алудирам на Влатко Ѓорчев.Не е убаво тоа еј ама воопшто не:nenene:
E, sega samiot proceni koj e na zemja a koj java na oblacite.albanian_boy напиша:a kazi mi ti na mene koja zemja prosperira pobrzo makedonija,albanija ili kosovo samo tolku baram od tebe ako si informiran vo Albanija na golemo se gradi ke bide i e mnogu poznata zemja za turizam ***Им честитам и да даде Господ да станат побогати од Кувајт, и попаметни од германците и послободни од швеѓаните*** sega vo evropa,kosovo ide samo napred ima nekoi podobri evropski standardi od makedonija sto gi ima. Таму е овака...колку има кафани толку тие немаат ни жители.А во кафаните, има три извора на приходи или проституција, или оружје или дроги. Друго нема. А нема ни да има..a nie vo makedonija kaj sme uste na dnoto sme be coveke ,pa gledaj kolku ima kradenje a lugeto si prosat sekoi 10 metri i posle albancite krivi se i muslimanite se krivi ma nemoj be decko,izgleda ti si zivees so predrasudi i letas mnogu Не се Албанците и муслиманите криви што е таква ситуацијата. Криви се македонците што ве наслија таму, вас, од косово. Вие сте непријателски настроени спрема Македонија, и само барате некакви права (ко бајаги).ajde simni se dole vo zemja i razmisluvaj sto e problemot so makedonija koj sredstva i intrumenti treba da se prezemat za da se podobri segasnata kriza,da izlezeme od ovaa sostojba sto se naogame a i znam deka den po den ne ide na podobro tuku se na poloso ide ,kazi mi ti mene zosto nikoj ne gi vika nasite eksperti vo makedonija sto si ziveat bilo da se albanci ili bilo da se makedonci,zasto ne gi vikat da ja nosat ovaa mala drzava napred vo evropa Затоа што Македонија, онаква каква е, нема иднина за македонците, а Албанците само се залажуваат (засега).,mislam deka ovie nasive eksperti bi trebalo da se popametni od nasive politicari bilo makedonci bilo albanci,kazi mi sto mislis deka vo kosovo nema srbi,romi,i drugi nacionalnosti sto ziveat ama pak ide napred a ne nazad, (каде што стапнала ваша нога, како на пример во таканаречената Албанија (Шиптарија), вие газите се пред себе, во тие држави не никнува ни македонец, ни србин ни црногорец, ни муслиман, ни турчин ни циган ни влаф..во Шќиптарија нема малцинства (всушност тие народи се мнозинство таму), а од косово и циганите ги оичистивте. Вие не треба никого да толерирате, а вас секој држава мора да ве толерира, нели? Еве, сега, и Македонија, иако таа во никој случај не е единствената)vo albanija ima makedonci,grci i sto nema ama vidi ja albanija kaj otide samo ja falat vo evropa,i da te predupreduvam deka me vregas ne samo ti tuku i nekoi drugi vo forumot so toj zbor Albanec sto go koristite,izrazete se malku pokulturno,se nadevam deka nema da se povtori ok? Ова сигурно е некој тирански или приштински штос,ха? Државата се вика Шиптарија, вие сте етнички Албанци и вашиот јазик е албански и ништо друго, ниту бил ниту ке биде! Е, сега, на англиски јазик навистина Шиптарија се нарекува Албанија, ама тоа вас не ве прави албанци, туку си останувате, за мене а богами, и за целиот свет Албанци. Како што елините си се елини иако на англиски нивната земја се вика Greece.pozdrav
ovaa e za karanxula
Makedonci sme de. Si cul za solidarnost? Pokraj Makedonci sme i covecki sustestva. Plus ima eden kup mesani brakovi vo RM, pa i vo Srbija.Koj e tvojot sovet- da si ostaneme Makedoncinjata koi si sedat na dupenceto dodeka svetot gori okolu niv?2. Глупирањето 1999 кога имаше обид за демолирање на американската амбасада во Скопје како револт на нападот на НАТО врз Србија. Јес да беше нелегитимен, вон сите норми на меѓународното право, ама ние сме Македонци бре, не сме Срби.
Като сте будали, те за тоа сега за вас нема ни НАТО ни ЕУ. Цел свет беше против Србите и дивиот агресивен српски шовинизам. Па и се чудите зошто не ви сакаат.Sith_Lord напиша:
Makedonci sme de. Si cul za solidarnost? Pokraj Makedonci sme i covecki sustestva. Plus ima eden kup mesani brakovi vo RM, pa i vo Srbija.Koj e tvojot sovet- da si ostaneme Makedoncinjata koi si sedat na dupenceto dodeka svetot gori okolu niv?
Sith