Трите слики од Анчо

• Креатор на темата Креатор на темата Anco
  • Време на започнување Време на започнување
јас пред две години,не знаев што е комјутер и што е тоа АВАТАР,а јузер и сега не знам штое.И кога (друг ме регистрираше) не сум знаел дека треба да ставиш лажно име.па така и си остана ова Анчо,моето име како што ме најповеќе викаа сите,а она Ане ме викаа по дома,затоа и така е и потпишана сликата.
--- надополнето: 27 декември 2013 во 20:57 ---

Знам бре моето е поминато одамна,
но еве имаме тема среќен роденден,мислам да отворам и ин мемориам,
па и да бидам прв таму - стварно,така мислам. ( а многу и тоа го посакуваат овдека)
немај гајле ,малце шега да кренам,да спуштам атмосфера .... ќути, подобар си и од татко ми ,барем знаеш да го вртиш компјутерот ... додека пак татко ми сеуше не знае да затвори прозорец на Х :LOL:

Picture 604.jpg Picture 605.jpg Picture 606.jpg НАША РАБОТА
Од монопол-стара рампа,до цементара вака се „тераа“ и потоа Европа не не сака.

Прегледај го приврзокот 80864 Прегледај го приврзокот 80865 Прегледај го приврзокот 80866 НАША РАБОТА
Од монопол-стара рампа,до цементара вака се „тераа“ и потоа Европа не не сака.
aj ja да ти покажам во Белгија па да ти кажам , подобро во Европа ние шо не отидовме и подобро,зш бетер се Западњаците од нас,имаш погрешен стереотип за нас, ние сме добро чка Anco ... :LOL:

Picture 816.jpg Picture 817.jpg Picture 819.jpg каде сме...?
...вака и во Бенелукс, се зазема цел тротоар и 1 м од коловозот, за дозволен див пазар..?

кај Царина и Водовод погоре коа одиш по патот ?! поранешна градска кај шо беше полигонот
--- надополнето: 29 декември 2013 во 22:20 ---
Прегледај го приврзокот 80882 Прегледај го приврзокот 80883 Прегледај го приврзокот 80885 каде сме...?
...вака и во Бенелукс, се зазема цел тротоар и 1 м од коловозот, за дозволен див пазар..?
строг Центар не ,но излези надвор од центарот на Антверп , исти менталитет .... човек си е човек, дали си по кожа или крв , само по едно сме различно , дали сме добри или лоши по карактер ....

Picture 1201.jpg Picture 1202.jpg Picture 1203.jpg
Имаме и ние коњи во СКОПЈЕ
-------------------------------------------
Јас сум „радник“ веќе 40 години, и сменив повеќе шефови и директори ама сега бре...
овие млади што доваѓаат и го местат а појма си немаат од ништо и не завршиле ништо по струката,прави биволи,говеда,дибеци и стално се расправам со нив,
а тие на мене:
- ИМА КОЊИ ЗА ОРАЊЕ А ИМА И ЗА ПАРАДА (откако јас ќе им речам „коњи“
е тие ти биле демек коњи за парада,а ние работниците коњи за влечење,па до кога бре цел живот ќе ги влечеме тие неработници од „офис“ а ги има 1/2 од нас...
ај стани Кочо да видиш не е променета состојбата од 19-20 век,и како ти ли беше онаа песна „До еден работник“... абре работник да не се родиш..ти што велиш Кочо..
скотски живот, е баш таков сега ние живееме работниците, па за тоа ли ти Кочо пееше песни, за тоа ли Кочо ти се бореше, за тоа ли те отепаа бре Кочо...

Picture 1212.jpg Picture 1213.jpg Picture 1214.jpg е па размисли и ...
ако ти е арно, пак гласај за Бранко, 4 гуми,8 стакла и ... денес пред Бисер-Аеродром

Прегледај го приврзокот 81335 Прегледај го приврзокот 81336 Прегледај го приврзокот 81337 е па размисли и ...
ако ти е арно, пак гласај за Бранко, 4 гуми,8 стакла и ... денес пред Бисер-Аеродром
Нема врска дали ќе гласаш за Бранко или Грујо или дали колата ќе ја ставиш пред Бисер или пред Глобал......... врска има тоа што секаде околу нас има разно разни кретени од кои човек треба да се пази.

Знам дека е така... а ова ако не е за некоја случка од синоќа во некој кафич,
да ме плукнеш што се вели,поточно можеби и за некоја женска што сменила седло.

Picture 1219.jpg Picture 1220.jpg Picture 1221.jpg НАША РАБОТА
еве ја состојбата денес околу 16 часот,се исто како лани пеева некои дечки,
е што не ме бива и незнам ова да го пратам до:Вест,Дневник,Сител,К5 и до влада.
цели два дена поминава и ќе поминат уште 22 чекајќи дождови и ветрови или пак снегови ова сето ѓубре да се покрие од огништата за Бадник. Нема доброволци.
И сега ќе ме прашате па ти што правеше,што не зема да очистиш:
Па ајде прашајте ме.
------------------
Еј гледај убаво, она некогаш до пред два дена било зелена тревната површина.
Па после сакаме во Европа.
А она онаму паркинг простор, а на првата е пешачка зона-патека. А Р А М .

Прегледај го приврзокот 81507 Прегледај го приврзокот 81508 Прегледај го приврзокот 81509 НАША РАБОТА
еве ја состојбата денес околу 16 часот,се исто како лани пеева некои дечки,
е што не ме бива и незнам ова да го пратам до:Вест,Дневник,Сител,К5 и до влада.
цели два дена поминава и ќе поминат уште 22 чекајќи дождови и ветрови или пак снегови ова сето ѓубре да се покрие од огништата за Бадник. Нема доброволци.
И сега ќе ме прашате па ти што правеше,што не зема да очистиш:
Па ајде прашајте ме.
------------------
Еј гледај убаво, она некогаш до пред два дена било зелена тревната површина.
Па после сакаме во Европа.
А она онаму паркинг простор, а на првата е пешачка зона-патека. А Р А М .
Убаво е тоа што се дружеле за Бадникарскиот оган, но во право си..... можеле да ги соберат остатоците.

Еве ти сакаше да ти поставам прашање, па да видам и што ќе одговориш........ Зошто ти не ги собра остатоците? :)

Убаво е тоа што се дружеле за Бадникарскиот оган, но во право си..... можеле да ги соберат остатоците.

Еве ти сакаше да ти поставам прашање, па да видам и што ќе одговориш........ Зошто ти не ги собра остатоците? :)
Па еве да ти одговорам:
Јас сум во тазе вселена зграда и кај нас немаше палење оган.Едвај се 30-50 полни ст.
Но пред зграда се оние плочки што се редат на песок,како тротоари и паркинг. Па кога врне ни пропушти вода во подрумите.Јас вчера и денес земав,кофа-две со песок вода,цемент и една лопата,извадив два-три реда од тие коцките и повторно ги наредив откако ставив под нив и околу нив бетон. Сега мислам нема да оди вода во пдрумите, е ама за сето време додека поминуваа комшии никој не ме праша што работам ме прескокнуваа а за добар ден комшија требаше да чекам два века.
Ете така.Да си знаеш во која држава живеам.

Па еве да ти одговорам:
Јас сум во тазе вселена зграда и кај нас немаше палење оган.Едвај се 30-50 полни ст.
Но пред зграда се оние плочки што се редат на песок,како тротоари и паркинг. Па кога врне ни пропушти вода во подрумите.Јас вчера и денес земав,кофа-две со песок вода,цемент и една лопата,извадив два-три реда од тие коцките и повторно ги наредив откако ставив под нив и околу нив бетон. Сега мислам нема да оди вода во пдрумите, е ама за сето време додека поминуваа комшии никој не ме праша што работам ме прескокнуваа а за добар ден комшија требаше да чекам два века.
Ете така.Да си знаеш во која држава живеам.
Таква е денешницата, изгледа не можеме да ја поправиме...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom