Напролет..Постерот ѕверски, трејлерот ѕверски, музиката ѕверска, актерите ѕверови... Што повеќе да кажам?
Пак да си прашам, знае некој барем отприлика кога ќе биде премиерата?
Колку што слушнав би требало некаде април или мај да биде, али ништо не е официјално уште.Постерот ѕверски, трејлерот ѕверски, музиката ѕверска, актерите ѕверови... Што повеќе да кажам?
Пак да си прашам, знае некој барем отприлика кога ќе биде премиерата?
Јас слушнав април на снимањето кажаа нешто...Премиера мислам дека негде на почеток на есен. Иначе Катарина Ивановска не е убава во живо, не дркајте толку.
Е сега......не би рекол дека е прв,ама дека со право очекуваме да постигне најголем успех до сега,тоа да.Со нетрпение ја чекам премиерата. Филмот многу ветува. Прв македонски филм од светски ранг
Најстариот/возрасниот играч на фудбалскиот тим Македонија е улогата на Тони.Во филмот мислам се вика Панчо. Доколку ми текне уште нешто во врска со него во филмот ќе пишам.А јас пак уствари не сфатив која е улогата на Тони Михајловски и кој лик го глуми во филмот, па ако може да се најде некој добар човек да ме просветли?
Панчо, најстариот фудбалер во тимот, кој е вистинско дете во душа. Бега од дома т.е. од жена му за да игра фудбал а работи како келнер во една меана и секад има некои шали.А јас пак уствари не сфатив која е улогата на Тони Михајловски и кој лик го глуми во филмот, па ако може да се најде некој добар човек да ме просветли?
И пола форум исто такаЦела Битола статисти во филмот