Трајко Славевски: Да молиме Бога да заврне за да се спасиме од економска криза!

Член од
30 јуни 2008
Мислења
2.802
Поени од реакции
99
Taa ideja uopste ne ti e losha ...i jas mislam deka e toa edinoto chare ... posle 100 godini moze se bara odcepuvanje na oblasta i praenje drzava onaka demokratski i kraj ... cak sto vishe mislam dekae krajnje vreme da pocne pakuvanjeto

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Ne mislev kako Kubancite....tuku da se pocne "pipanje" na raspolozenie ,edno 500-600 iljadi IZBRANI CISTI MAKEDONCI da se odselat vo del na Avstralija.... :) Toa e edinstveniot nacin da si ja spasime nacijata....
Остај ќе најдат злато на таа територија,па ќе треба и оддтаму да не селат.:smir:

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Ќе се обратиш пред локалните избори,сега некако како да не се заинтересирани.:smir:
Анкетирањето се случува нон-стоп бе. Баш пред некој ден ми се јави еден батка на домашен телефон и во купот глупави прашања, на крај ме праша за кого сум гласал во вториот круг на локалните: за едниот или другиот :) Врв.

Па кај такви прашања, може да додадат уште едно :smir:

N

n/a

Гостин
Не ми се верува што прочитав....
(на насловот на темава мислам).
:nesvest:

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Јеби га, однео Враг шалу... :)
Славевски како контра го возвраќа ударот со уште еден “бисер“:

Ангела Меркел била будала што на Германците им изјавила јавно преку медиумите дека заштедите им се гарантирани 100% од државата,во било кој износ.Со тоа Германската влада фактички признала дека нешто не е во ред со економијата во Германија па дополнително со 100% гаранции на штедните влогови ја плашела Германската јавност.

Абе овој будала ли е,или си пробува колку будали сме ние па да му веруваме.Па после ваквата изјава човек треба да биде ненормален доколку верува и на било кој збор од Славевски.:toe:

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
A koj pak mu veruva........????? :)
Inaku toj primerok e tipicen dokaz za nadaleku poznatata , vo Makedonija posebno dosledno primenuvanata...metoda na NEGATIVNA SELEKCIJA.......t.e. sekogas NAJTUPITE, NAJLIGAVITE,NAJPOLTRONASTITE stidenti stanuvale asistenti na isto taka prethodno selektiranite profesori..preplaseni od denot na vistinata.......t.e. razoblicuvaneto ......deka POJMA NEMAAT.....
...takvata selekcija ne donese tamu kade sme..i na kraj i ke ne dotepa... :)

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Славевски како контра го возвраќа ударот со уште еден “бисер“:

Ангела Меркел била будала што на Германците им изјавила јавно преку медиумите дека заштедите им се гарантирани 100% од државата,во било кој износ.Со тоа Германската влада фактички признала дека нешто не е во ред со економијата во Германија па дополнително со 100% гаранции на штедните влогови ја плашела Германската јавност.

Абе овој будала ли е,или си пробува колку будали сме ние па да му веруваме.Па после ваквата изјава човек треба да биде ненормален доколку верува и на било кој збор од Славевски.:toe:

Тој очигледно не е со сите ама и подоста меѓу нас се неасолни чим му веруваат:toe:
На овој ,,стручњак,, изгледа не може да му влезе во глава дека има држави кои стварно им ги гарантираат штедните влогови на граѓаните, овдешната школа е .......намами ги граѓаните со неодоливо високи камати да се заебат парите да ги стават во банка, па кога ќе се соберат подоста пари едноставно рикни ја банката, а после барај ги парите од горниот.

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
vone , aj ne mi go spomnuvaj... :)od takov pobudala moze da bide samo onoj koj go "vrabotil"..... :)

Член од
30 октомври 2008
Мислења
22
Поени од реакции
0
vone , aj ne mi go spomnuvaj... :)od takov pobudala moze da bide samo onoj koj go "vrabotil"..... :)

Ova beshe premnogu iskreno, tazno no vistinito, i nema da ve utesham ako vi spomenam deka na vcerashen brifing G-din. Fuere pred makedonskata biznis elita napravi takov kiks - poistovetuvajki ne ama bash site prisutni so gorespomenatiot ni minister. Dobro pomina, od ona kako trebashe da pomine vistinski....

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
И тој Фуере спаѓа во друштвото на будалите.
Многу е сестран човекот..мора да му фали некоја....

Kajgana Shop

На врв Bottom