Транс и техно музика

KoJ Dj SpOReD VaS e DzVER????

• SkaZi

Гласови: 22 35,5%
  • ExAiLE

Гласови: 1 1,6%
  • Infected Mushroom

Гласови: 9 14,5%
  • Gms

Гласови: 5 8,1%
  • VoiD

Гласови: 1 1,6%
  • DinO PsArAX

Гласови: 2 3,2%
  • PaRasEnCE

Гласови: 2 3,2%
  • C.P.U

Гласови: 3 4,8%
  • AsTRiX

Гласови: 4 6,5%
  • TaLaMaScA

Гласови: 13 21,0%

• Вкупно гласачи
    62

zEk0

Селектор
Член од
8 април 2005
Мислења
531
Поени од реакции
3
Има ли на форумов љубители/слушатели на транс-музика...?!

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.488
Поени од реакции
7.981
Има младичу има....

Само многу шит што сеа големите журови се на аиродромот, далеку ми е, Белви беше таман. Фабрик исто така не е лошо и лизгалиште сепак центар е... ама ова со аеродромот не им требеше ама ајт.

zEk0

Селектор
Член од
8 април 2005
Мислења
531
Поени од реакции
3
На добра транс журка во државава не сум бил скоро 2 години... Некако шит стана во последно време...

zEk0

Селектор
Член од
8 април 2005
Мислења
531
Поени од реакции
3
Де бе...зашто така велиш? Си слушал? Си бил на журка...?

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
Има зеко има, :D шит не шит има песни кои ми се допаѓаат, не гледам по артисти многу...ако е веќе до тоа, тогаш ќе кажам Оаекенфолд, некои од тие постарите траки, Орбит, Саша, и можда тиесто. Оди на www.di.fm тамо има добар шит.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.488
Поени од реакции
7.981
Жан Борели негде крајот на февруари оваа година у Белви.
У средно еден друг го имаше слушано у метропол и стално викаше дека нема бољи ДЏ од него, а јас му мрчев зш немаше ништо за него по нет. Али журот беше стравааааа, возењеееееее..........
ГЕНИЕ

Член од
20 мај 2005
Мислења
140
Поени од реакции
11
транс е ЗАКОН... ако слушам и блек метал и секакво срање... ТРАНС е царска работа, и ме одмара бе!? замисли... ама и блек метал ме одмара... енивеј тие ми се и за да одлепам ко ќе ми се сака!

Adr1anA

NAUGHTY GIRL
Член од
12 септември 2005
Мислења
198
Поени од реакции
4
dj skazi astral projection etnica и тако даље слушам ми се свиѓа е сеа по журки не идам...

H

HCL

Гостин
Веќе 6години слушам транс.Од сите музички правци овој ми е најдобар.Инаку за зуркиве у македонија стварно се тапа многу,поготово затоа што само Digital Dance ги праат,а јас сум во војна со нив и веќе не им идам на зурки,КОЈ ГИ ЕЕ!!! :) Е сеа ако збориме за транс како правец(без подгрупи) би рекол дека ми е онака.На пример транс како транс ти се:Tiesto,Poul Van Dyk...инаку ако гледаме за транс-Psytrance тука да не ми рчкате музиката.

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
дали постои и транс стил, како....животен стил пирмер металец или рапер, мислам нешто што кажува од прва дека типката/типот е трансер/ка? чисто од љубопитност

Член од
9 јуни 2005
Мислења
5.982
Поени од реакции
18
Toreador напиша:
дали постои и транс стил, како....животен стил пирмер металец или рапер, мислам нешто што кажува од прва дека типката/типот е трансер/ка? чисто од љубопитност
Трансексуалец/Транџа:pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom