Само многу шит што сеа големите журови се на аиродромот, далеку ми е, Белви беше таман. Фабрик исто така не е лошо и лизгалиште сепак центар е... ама ова со аеродромот не им требеше ама ајт.
Има зеко има, шит не шит има песни кои ми се допаѓаат, не гледам по артисти многу...ако е веќе до тоа, тогаш ќе кажам Оаекенфолд, некои од тие постарите траки, Орбит, Саша, и можда тиесто. Оди на www.di.fm тамо има добар шит.
Жан Борели негде крајот на февруари оваа година у Белви.
У средно еден друг го имаше слушано у метропол и стално викаше дека нема бољи ДЏ од него, а јас му мрчев зш немаше ништо за него по нет. Али журот беше стравааааа, возењеееееее..........
ГЕНИЕ
транс е ЗАКОН... ако слушам и блек метал и секакво срање... ТРАНС е царска работа, и ме одмара бе!? замисли... ама и блек метал ме одмара... енивеј тие ми се и за да одлепам ко ќе ми се сака!
Веќе 6години слушам транс.Од сите музички правци овој ми е најдобар.Инаку за зуркиве у македонија стварно се тапа многу,поготово затоа што само Digital Dance ги праат,а јас сум во војна со нив и веќе не им идам на зурки,КОЈ ГИ ЕЕ!!! Е сеа ако збориме за транс како правец(без подгрупи) би рекол дека ми е онака.На пример транс како транс ти се:Tiesto,Poul Van Dyk...инаку ако гледаме за транс-Psytrance тука да не ми рчкате музиката.
дали постои и транс стил, како....животен стил пирмер металец или рапер, мислам нешто што кажува од прва дека типката/типот е трансер/ка? чисто од љубопитност
дали постои и транс стил, како....животен стил пирмер металец или рапер, мислам нешто што кажува од прва дека типката/типот е трансер/ка? чисто од љубопитност
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.