Топ 100 ретардирани Facebook статуси, квизови, групи...

Статус
Затворена за нови мислења.
Д

ДаркхарТ

Гостин
Е овоа е ВРВ! Девојкава од кај што ги ископав групиве значи членува во 60958758609 безвезе групи...А членува и во една најјака...Ќе ја препознаете по болдот...

За сите оние што тешко се ЗАЉУБУВААТ!, neznaci ako nekoj te vikne na kafe deka mu se svigas :)))))), "ГОЛЕМИОТ ЧОВЕК ЗА ГОЛЕМИ ДЕЛА", Краш-изам, Site sto mrazat da cekaat, a sekogas kasnat!!! :)))))))))), VICOVI ZA KALIOPI I BRANKO :)))), Бисери на ЦСНО "Здравко Чочковски", She's my best friend. You break her heart, I'll break your face., Поддршка за Горан Пандев, НЕ ДОСАЃАЈТЕ СО ПАРИВЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!, SAZNAJTE KO VAM JE NAJVISE DO SADA OD PRIJATELJA GLEDAO PROFIL!!!, Мрзам коа ке слушнам: ГАСИ КОМПЈУТЕРРР!, Pomos za Martina Miloseska-070 143 107, MAKEDONKE SU NAJLEPSE I NAJPAMETNIJE ZENE - ZAR NE?, MATEMATIKO TE MRAZAM!!!!, САКАМ СНЕГГГГГГГ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I LOVE SNOW ♥ ♥ ♥ , САКАМ! МОЖАМ! КЕ УСПЕАМ!, Дај ПреКинеТе За СекоЈа ЕбАнА РечеНица, ПоСраНа СлуЧка Да ПраИте ГруПи..:mad:, Vicovi za Boki/Borce 13ka,Elena Ristevska i Cvrcak Vrcakovski..., Addicted to Prison Break!, Ај на кафе, Недела е ден за бањање, учење и спремање за училиште !!!!, aj da sobereme 10000 dusi za zaebanicja, I ♥ Whiskey, Алфа ТВ, Пиј си кафе, пиј си тутун ... азното само ке си доит !!!, Caffe Fratello, eden semafor imame ama ne ni treba vtora dzamija :D, I bet females on facebook can reach 1 million before males do !!!, Take me as I am or watch me as I go.:pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom