Топ 100 ретардирани Facebook статуси, квизови, групи...

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Џабе возиш АУДИ, кога на пешачки треба да застанеш.. За да поминам јас! xDD

мој коментар : ја би те згазил на пешачи п**** ти мајчина

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Ова е око тест. Погледни за мала буква `L` и ќе се бакне утре! LLLLLLLLLLLLlLLLLLLLLLL. Сега гледам за `N`. Ова е навистина тешко. MMMMMMMMMMMMMMMMMNMMMMMMM. Сега најди грешка: ABCDEFGHIJKLNMOPQRSTUVWXYZ. Сега замисли желба за нешто што навистина го сакаш по одбројувањето! 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1, сега затвори ги очите замисли ја твојата желба .********************. Сега стави го ова како ваш статус и Вашата желба ќе се оствари! Имате 19 минути! Или она што го посакавте ќе биде Спротивно...XD
Кој нема да го напрае ова нека се пази ... :D хаххахахаха Какви се глупости нема да измислат значи ауффф :tapp:

V

Vollstandig

Гостин
Ова е око тест. Погледни за мала буква `L` и ќе се бакне утре! LLLLLLLLLLLLlLLLLLLLLLL. Сега гледам за `N`. Ова е навистина тешко. MMMMMMMMMMMMMMMMMNMMMMMMM. Сега најди грешка: ABCDEFGHIJKLNMOPQRSTUVWXYZ. Сега замисли желба за нешто што навистина го сакаш по одбројувањето! 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1, сега затвори ги очите замисли ја твојата желба .********************. Сега стави го ова како ваш статус и Вашата желба ќе се оствари! Имате 19 минути! Или она што го посакавте ќе биде Спротивно...XD
Кој нема да го напрае ова нека се пази ... :D хаххахахаха Какви се глупости нема да измислат значи ауффф :tapp:
Креативност - 9999999999999999999999999999999999999999999 %

Затупи народо и затупи.

:гомце:

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
ВНИМАНИЕ:ХАКЕРИТЕ