Дај пријавувајте го овој мајке му спалимја веќе му стегнав пријавабаткава се претставува со слики од Тоше проески, да му бувниме по една пријава
Ке се разбудат некој ден од сонот, не бива само да сонуваш треба и да преземеш нешто околу тоа да го оствариш.има едни дечки у Велес кои се трудат да бидат модели, фотографери или уметници, па еве вие решете колку им успева
--- надополнето: Nov 16, 2011 8:15 AM ---
Уфф, лелле ама е добра оваа за пукање
Друже може профилот од оваа, леле царица е појака слика од оваа не сум досега
E што има ретардирано во ова, зарем треба да биде обратноСекоја година пред новогодишните празници честопати можеме да слушнеме што се сакаат луѓето да си купат. Еве ја мојата новогодишна желба "Сакам болните да оздрават...децата кои се без родители да бидат посвоени...сакам луѓето никогаш да не се грижат дали ќе имаат што да јадат, дали ќе имаат чиста вода за пиење и медицинска нега". Е,сега да видам колкумина ова ќе го постават на својот статус и колкумина го посакуваат истото што го посакувам јас ....
Наместо на фб да се замараш да напишеше ваков статус или дали некој ќе го копира ова делувај на дело тие што најмногу им треба помош баш им е гајле што си напишал на ѕидE што има ретардирано во ова, зарем треба да биде обратно
ова одговара за топ100 кул статуси,не е ретардиран ипак ^^Секоја година пред новогодишните празници честопати можеме да слушнеме што се сакаат луѓето да си купат. Еве ја мојата новогодишна желба "Сакам болните да оздрават...децата кои се без родители да бидат посвоени...сакам луѓето никогаш да не се грижат дали ќе имаат што да јадат, дали ќе имаат чиста вода за пиење и медицинска нега". Е,сега да видам колкумина ова ќе го постават на својот статус и колкумина го посакуваат истото што го посакувам јас ....
Не е мое, не го претставувај како мој статус, но поентата ми е барем некој во овој посран свет мисли добро за оние на кои им е потребна помош, понекогаш зборовите се доволни за малку надежНаместо на фб да се замараш да напишеше ваков статус или дали некој ќе го копира ова делувај на дело тие што најмногу им треба помош баш им е гајле што си напишал на ѕид
Кога ќе стигнеш дома да ги ставиш сликите, се утепав од барање, септември - септември али ништо ..оди вракај назад у пц имам се...а не сум дома со лаптопо сум затоа не ги постирав...вракајте назад илитражите мој мислења во профилот кај мене
--- надополнето: Nov 25, 2011 1:03 AM ---
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000880163513 add ja sestra mi ako sakas xD
ама па здрава путка е