Топ 100 ретардирани Facebook статуси, квизови, групи...

Статус
Затворена за нови мислења.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Статус на Зоки Фаци

Koga vo 60-tite merilin monro ke mrdnela so kukovite cela amerikanska nacija pagala na noze, denes kaj nas sofi karakaeva pominuva na ulica i zamalku verizen sudar................licno se uveriv

Аман не уби веќе со таа Софија Каракева.

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.215
Поени од реакции
939
Статус на Зоки Фаци

Koga vo 60-tite merilin monro ke mrdnela so kukovite cela amerikanska nacija pagala na noze, denes kaj nas sofi karakaeva pominuva na ulica i zamalku verizen sudar................licno se uveriv

Аман не уби веќе со таа Софија Каракева.
Сигурно некој се залетал да ги прегази.

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Lajk
ako si ikad posjetio moj profil. Stavi ovo na svoj status i vidi koliko ljudi ti
je bilo na profilu ..

Што имам јас а нема таа? -НЕГОВОТО СРЦЕ ;**

во светот на девојчињата има по едно машко што неможат да го заборават, и летото каде што се тоа почнало ..

Аман више... :tapp:
Јес да се вклучувам на FB само за да пишам со некој што нејќе да се упали на мсн, али кога ќе ги видам овие статуси (све у овој стил се, поготово тоа последното) ми иде да избришам FB пермаментно.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Затоа имате X-че на крајот од секој пост. Кликнете, па после на Hide all posts by ___ и не плачете веќе.

S

StormRage

Гостин

највечи идијот шо познаам...
и ептен голем патриот линков горе од МТВ е не од пинк :)
--- надополнето: Aug 15, 2011 7:57 PM ---
http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=136533606436288&id=1668531663&ref=notif&notif_t=mentions_comment#!/dimitar.balista/posts/2308619963012?notif_t=feed_comment_reply
не знам дали некој може да го види epicness оф од муабетов... ако не кажете требит да склопвам слики али баткава е малоумен до зубе

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom