V
оти неможе да се праќат покани за приојателства :nesum:
Е не знам, мене ме прифати ^.^оти неможе да се праќат покани за приојателства :nesum:
Е не знам, мене ме прифати ^.^
Да даде Господ и Zukenberg да го дрка на оваа и да не ти го прифатат барањетоЈа ја пријавив за недолично однесување, башка ми личи на малолетна негде 16-17 години.
Хахахха.. абе отишла македонка во Англија и еве што се дешава... ц.. ц.. ц, а коа ќе дојде тука пак часна сестра ќе глуми.Да даде Господ и Zukenberg да го дрка на оваа и да не ти го прифатат барањето![]()
Човештвото е отидено во погрешна насока, животот не би требало да е ваков, на пример да би се прашувал јас, ете на пример сега да бевме цел свет едно племе и сега на пример ја гледаме оваа, и ете јас викам сакам сега да се работиме со оваа и таа нормално прифаќа оти сексот би имал поинакво значење, така нешто во таа смисла, а не вака сега овде да гледаме слики и да си велиме аххх да можев да те манам..... Да си бевме цел свет сложни и една нација онака човечка и да се се мававме секој со секоја така нешто, и без криење дома во кола овде онде, на пример си чекаш на постојка и до тебе некоја гром и му викаш ајде една овде партија и таа прифака и се мавате и готово....така нешто во таа смисла човештвото да е....ај во некоја друга прилика по 12487912412години може ќе се реинкарнирам во црнец со метар црево па то е то.....ај и јас заминав малце ама шо да прамХахахха.. абе отишла македонка во Англија и еве што се дешава... ц.. ц.. ц, а коа ќе дојде тука пак часна сестра ќе глуми.
Пробај уште еднаш,мене одма ме прифати.оти неможе да се праќат покани за приојателства :nesum:
Од шасија го изваде еј, ама си го бараше тоа мувата, арно му направи го тресна од земја.....требаше и на тој другиот нокаут да му мани да си замини....си го бараа....
Ама го тресна од земја хаха