Џ.
Ќутам на различни теми!
- Член од
- 14 јули 2007
- Мислења
- 868
- Поени од реакции
- 183
Adnan Nozot Lichevski Se bara pomos za NOZOT (za mene de) :ОГЛАС: се бара најгрдото чупе шо можи да биди во бт. КАРАКТЕРИСТИКИ: неизмиени заби од ко е родена, коса неисчешлана мин 5 години, да носи наочари поголеми од на бабами (оние ко тегли за ајвар шо се), нос да има ...мин 20 центимет...ри, и да кива на секој 2.5 минути, Ve MOLIME KOPIRAJTEA PORAKATA VO VASIOT STATUS
пред околу еден час
Adnan Nozot Lichevski како бесно копиле викам аааааааааааааааааааааааааааааааа ми даваш корпа еве ти бам бам трассссс имам грда фаца ама не ја кријам разгневен во душа сеа крвта ти ја пијам
пред 2 часа
Adnan Nozot Lichevski znaci za rap matrici scott storch ne mi e ramen ej ama aj da ne se falam sea
hahaha
пред 2 часа
Adnan Nozot Lichevski не сум добар рапер не знам да рецитирам ама во стилот сум бомба сигурен сум со тоа те нервирам ( си караш мајката гарант) хахаха
пред 3 часа Adnan Nozot Lichevski значи ми е страв на нет да седнам абе мора некој да ме изнервира пичку матер
пред 4 часа
Adnan Nozot Lichevski денес ќе има смртен случај или на фејсбук или на мсн жими вас ќе има
пред 4 часа
:uvo:
пред околу еден час
Adnan Nozot Lichevski како бесно копиле викам аааааааааааааааааааааааааааааааа ми даваш корпа еве ти бам бам трассссс имам грда фаца ама не ја кријам разгневен во душа сеа крвта ти ја пијам
пред 2 часа
Adnan Nozot Lichevski znaci za rap matrici scott storch ne mi e ramen ej ama aj da ne se falam sea
![Јазиче :P :P](/styles/default/xenforo/smilies/tongue.png)
пред 2 часа
Adnan Nozot Lichevski не сум добар рапер не знам да рецитирам ама во стилот сум бомба сигурен сум со тоа те нервирам ( си караш мајката гарант) хахаха
пред 3 часа Adnan Nozot Lichevski значи ми е страв на нет да седнам абе мора некој да ме изнервира пичку матер
пред 4 часа
Adnan Nozot Lichevski денес ќе има смртен случај или на фејсбук или на мсн жими вас ќе има
пред 4 часа
:uvo: