И после ова преостанува една РЕВОЛУЦИЈА ВО МАКЕДОНИЈА КОЈА ЌЕ СЕ ПАМЕТИ СО МИЛЕНИУМИ....:pos2:
РЕВОЛУЦИЈА ЗА СПАС НА ОВАА НАША ДРЖАВА!!!
ОписСекој ден трпиме и трпиме, а до кога ? Власта се мења но нема фајде ни од една ни од друга но сепак да видиме која ќе придонесе највеќе. ЗАТОА ДА СОЗДАДЕМЕ ЕДНА РЕВОЛУЦИЈА ВО МАКЕДОНИЈА т.е РЕВОЛУЦИЈА НА МАКЕДОНИЈА која што ќе ни ги спаси маките на сите во оваа држава.
Револуцијата е спас на оваа држава, колку партии беа и уште колку ќе бидат на власт? Колку тие партии придонесоа ? Ништо од нив ниедна не придонесе, но сепак нас ни преостанува да видиме која највеќе ќе придонесе и ние народот тоа го правиме никој друг. Народот е силата не власта , народот е човекот не власта, народот е оној кој треба да каже СТОП на владиниот криминал , народот е оној кој ќе ја создаде т.е изгласа власта, НАРОДОТ Е ТОЈ КОЈ И ЌЕ ЈА СМЕНИ, СИМНЕ ИЛИ УНИШТИ ТАА ВЛАСТ. Се со цел да живееме подобро во најдобри услови. Ние гладуваме не власта, време е НАРОДОТ/ЛУЃЕТО ДА КАЖАТ СТОП. Немаме доволно големи плати за да можеме да издржиме во оваа држава. Затоа ајде на РЕВОЛУЦИЈА ... ЕДНАШ НО ЗАСЕКОГАШ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ДА ЖИВЕЕ НАРОДОТ, ДА ЖИВЕЕ МАКЕДОНИЈА.......
Секој ден трпиме и трпиме, а до кога ? Власта се мења но нема фајде ни од една ни од друга но сепак да видиме која ќе придонесе највеќе. ЗАТОА ДА СОЗДАДЕМЕ ЕДНА РЕВОЛУЦИЈА ВО МАКЕДОНИЈА т.е РЕВОЛУЦИЈА НА МАКЕДОНИЈА која што ќе ни ги спаси маките на сите во оваа држава.
Револуцијата е спас на оваа држава, колку партии беа и уште колку ќе бидат на власт? Колку тие партии придонесоа ? Ништо од нив ниедна не придонесе, но сепак нас ни преостанува да видиме која највеќе ќе придонесе и ние народот...
(прочитај повеќе)
Општи информацииRevolution for a better life in our country MACEDONIA.
All citizens : Macedonians, Albanians, Turks, Bosnians, Greeks, Serbians unite in one , unite in HUMAN and join the revolution for a better life , we want what we want , no one can do that what we want!!! We tried all political parties but non of it bring us a safe and future life. REVOLUTION WILL BRING US BETTER LIFE. REVOLUTION ONCE BUT FOREVER!!!!!!!!!
МисијаDestruction of government
Уривање на власта
Shkatërrimin e qeverisë
Уништавање Владе
С'барјане на властта
Ние одлучуваме за иднината на самите нас и на нашите деца а не ВЛАСТА која гради, прави и обеќа, а ништо не применува. Затоа да се собереме тука и да се договориме како и кога да избувне оваа наша РЕВОЛУЦИЈА која ќе стави крај на КРИМИНАЛНАТА ВЛАСТ. Еднаш но засекогаш. Да покажеме дека НАРОДОТ обединет ја прави силата, а не власта. Доста беше делење помеѓу народот од етничка припадност, религија и раса.
ВРЕМЕ Е ЗА ОБЕДИНУВАЊЕ ПРОТИВ ВЛАСТА КОЈА ЈА ВОДИ ДРЖАВАВА ВО ПРОПАСТ. ВРЕМЕ Е ЕДНАШ ДА КАЖЕМЕ СТОП. ВРЕМЕ Е САМИОТ НАРОД ДА ОДЛУЧУВА!!!.
Është koha për revolucion!!!
Време е за револјуција
Es hora de que REVOLUCIÓN
Време је за револуцију
Затоа е време да лајкнете и да се придружите на страната на ФЕЈСБУК за револуцијата името и е : ...
РЕВОЛУЦИЈА ВО МАКЕДОНИЈА