Топ 10 причини зошто да се фатите со Архитект

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Архитектите се добри во секој случај:)Искусено...:)но од уште некој нема да ми се лоши.Така да и јас се пријавувам на списокот б арам и јас архитект.:pipi:
Ова множинава ми е интересна. Колку беа на број, а? Кажуј :pishtoldz

A vaziv li tija 10 reasons iz arhitektke mislu imamo li gi i mi tija sposobnosti.Da znam da kazuju moz ke se izlze nekoj.

Девојки се ова супер, ама ќе мора добро да се потрудите бидејќи само 35% од популацијата на Аритектонски се машки:helou:....

Ондак, се што преостанува е да се надеваме дека идните генерации на архитектонски ќе се запишат повеќе машки желни да станат архитекти!:)

Ехее само ја иам двајца другари идни архитекти (сеа средно се :)) Ете ви ги серпико и кире мали :) од кајганџииве де.. :)

Вол ти си у тие два другари средно шо се и коа е пишан постот ти не беше кајганџија :) Е сеа ќе пишам вака... иам (сосе Кире и Серпико) 4орица архитекти у френд лист од кој тројца се кајганџии... Кире, Серпико и Антиталент :) И еден шо го нема на форум ама се важи х) Ако сакате да ви местам ајде кажујте....

Вол ти си у тие два другари средно шо се и коа е пишан постот ти не беше кајганџија :) Е сеа ќе пишам вака... иам (сосе Кире и Серпико) 4орица архитекти у френд лист од кој тројца се кајганџии... Кире, Серпико и Антиталент :) И еден шо го нема на форум ама се важи х) Ако сакате да ви местам ајде кажујте....
ok de se zaebavav:D:D

Fativ arhitekt za kukata cela plan da mi napravi kako da izgleda rasporedot na sobite i sve top no sakam neso da smenam i se javiv na eden arhitekt za dnevna soba i znaes so mi kaza od 8-10 evra bara za kvadrat a jas imam 70 m2 salon so mu e na nego za tie pari ke si zemam top garnitura LUDI COVECE

Fativ arhitekt za kukata cela plan da mi napravi kako da izgleda rasporedot na sobite i sve top no sakam neso da smenam i se javiv na eden arhitekt za dnevna soba i znaes so mi kaza od 8-10 evra bara za kvadrat a jas imam 70 m2 salon so mu e na nego za tie pari ke si zemam top garnitura LUDI COVECE

Најофтопик мислење на милениумот.

Стварно, кои глупости... :icon_roll

Можејќи за без пари да најдеш некој, онака. Чисто од љубов кон професијата да ти го среди станчето/куќата.

Најофтопик мислење на милениумот.
:pos2::pos2: нема видено за шо е конкретно темата, сигурно и самиот не знае дека е офтопик . :kesa:

--- надополнето ---

Можејќи за без пари да најдеш некој, онака. Чисто од љубов кон професијата да ти го среди станчето/куќата.
да бе зш за без пари некој за џабе завршвел факултет ...ко ке седнам в кафич ми наплакет пијачка? ми наплаќет, ко ке прам на телефон муабет-исто зошто од љубов кон професијата не ми дает безпари? , да не бидам патетична и идејата си има своја цена...

Еве ако е женско може и за без пари ја бидејќи сум иден архитект па ќе се раздужиме некако :smir:

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom