- Член од
- 8 јануари 2013
- Мислења
- 5.139
- Поени од реакции
- 13.263
Значи поентата на темава е да ги ставите вашите топ 10 омилени песни од некој бенд или соло артист. На секој 3 дена ќе се вметнува ново музичко име на кое треба топ 10 песни да му наведете. Темава е нешто слично како хит на денот, што слушате... Од тој калибар, чисто за забава тема, без никакви тешки и макотрпни дискусии
Еве за прво име и бенд ги предлагам Bon Jovi, па ставете ваши 10 омилени песни од нив. Еве јас да почнам
10. Bon Jovi - Thank you for loving me
9. Bon Jovi - In these Arms
8. Bon Jovi - Born to be my Baby
7. Bon Jovi - Have a Nice Day
6. Bon Jovi - It's my Life
5. Bon Jovi - I'll be there for you
4. Bon Jovi - Bed of Roses
3. Bon Jovi - Livin' on a Prayer
2. Bon Jovi - Always
1. Bon Jovi - Welcome to Wherever you are
When you wanna give up, and your hearts about to break
Remember that you're perfect, God makes no mistakes
Значи можете да пишете зашто таа и таа песна ви се допаѓа но и неморате, темава е чисто ради забава и ширење интерес кон музиката. Да не ја бришат модераторите, нека и дадат шанса Па ајде постирајте ваши топ 10 омилени песни на Bon Jovi
Еве за прво име и бенд ги предлагам Bon Jovi, па ставете ваши 10 омилени песни од нив. Еве јас да почнам
10. Bon Jovi - Thank you for loving me
9. Bon Jovi - In these Arms
8. Bon Jovi - Born to be my Baby
7. Bon Jovi - Have a Nice Day
6. Bon Jovi - It's my Life
5. Bon Jovi - I'll be there for you
4. Bon Jovi - Bed of Roses
3. Bon Jovi - Livin' on a Prayer
2. Bon Jovi - Always
1. Bon Jovi - Welcome to Wherever you are
When you wanna give up, and your hearts about to break
Remember that you're perfect, God makes no mistakes
Значи можете да пишете зашто таа и таа песна ви се допаѓа но и неморате, темава е чисто ради забава и ширење интерес кон музиката. Да не ја бришат модераторите, нека и дадат шанса Па ајде постирајте ваши топ 10 омилени песни на Bon Jovi