F
Foxy`BuTTerFLY
Гостин
Спаѓаат во темава производите на PXD?? такви иам дома и незнам како да се оттарасам..
А баба ми е па презадоволна!дедо купи космодиск!
и за жал не се најде меѓу тие 88% на кои им поминале болките во грбот,стомакот,главата,вратот,половината и мускулите!
Абе нормано дека нема да имаат лоши производи,иначе немаше да издржат толку долго на пазаротЗа разлика од повеќето незадоволни овде, од она што го имаа нарачано моите и мои блиски пријатели се презадоволни. Мајка ми имаше купено dr. Lewins стегач за колено и појас за половина, за бабите имавме нарачано Космодиск и тие се задоволни.
Orbitrek има една другарка и кажува дека е доста добар...
Правосмукалката ја купија соседите па се презадоволни..
Ровус Аква Пауер, закон е многу добра, моите дома се презадоволни.А најчесто сестра ми ја користи, она е задужена за усисување, ја за прашинаНие лани ја порачавме смукалката...сината заборавив како се вика..ај ко ќе ми текне ќе пишам.. ептен задоволна сум.
Е баш редовно ја користиме и нема ништо лошо во тоа. А пак како убаво мириса додека усисуваш...ммм...изгледа не ја користиш редовно затоа си задоволна:smir:
ќе те фалам обавезно ама не е лошо на лице место да видам дали навистина чисти.па кога ќе дојдеш да ми ја исчистиш собата:smir:Еееее редовно ја користам..колку сум вредна јас да знаеш само :smir:
Убаво мириса и мерак ми е да смукам со неа....и како што кажа Betty Boop треба филтерите да се чистат...
И од сега фали ме секаде бусарче :pos2:
Ме нервираат топ шот производите,за повеќето претерват.Се најнај биле и слично.Воопшто не се убедливи.Значи темава е за сите толкурекламирани Топшоп производи.
Дали поседувате некој нивни производ?
Задоволни сте од него?
Колку ви помогнал да ја остварите целта за која што сте го купиле?
Јас имам Пауер Џусер и можам да се пофалам дека сум доста задоволен од него.