S
smexy
Гостин
Не е точно.На пример вие не го знаете токмакот од 10 кила што го чувам во гаража ама мислам дека сигурно ќе ве боли.
devojka sum i se soglasuvam so tebe...i go razbiram decko mi koga vika deka posle 3 i pol godini ponekogas ima zelba za nesto drugo...zasto istata zelba ja imam i jas...neli,luge sme na krajot na kraistata....a kazhuvanjeto na vistinata koja moze da zaboli e mnogu sebicno,so cel da si go olesnime tovarot na sovestaНормално дека нема да кажеш. жените не почитуваат искреност.
Ако им кажеш дека ебеш друга има веројатност да те откачи.
А ако ти се бендисува или може ти е жена или стабилна девојка, зошто би го правел тоа?
Затоа би сакал за жена некоја саглам девојка, која разбира дека на машко никогаш не може да му биде доста само една.
Една е мајка и добра сопруга, која се грижи за домот, други се љубовници.
zavisi ako si ti taa strana ako e drugata strana sto pravime togasPa sekako e bolno no da se kaze e uste poveke bolno...mozebi nekoi raboti treba da se prekutat
Убаво кажано.Ај вака. Одиш по пруга. Не знаеш дека доаѓа воз. Дали ќе те повреди? Ако не те повреди тоа што не го знаеш, ќе те повредат последиците.