Тиквешки гроздобер 2012

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.306
Поени од реакции
7.055
у 10:30 почнуат Дубиоза...иначе интересна прва ден,огромен број на мотори у Кавадарци од МКД и од странство. Вечерта-Галија поседив 10-15 минути и имаше многу народ,посебно постари генерации. По тоа журката на костурницата-лудница,кој бил знае ;)

R1K0

the chosen one
Член од
7 јули 2012
Мислења
116
Поени од реакции
42
да не знае некој денеска кога ќе има изложба на мотори и да не ќе има и трка случајно ?

Fiend

смут џезер
Член од
29 март 2012
Мислења
947
Поени од реакции
1.074
dubioza ke bidat na plostad ili isto kako galija u park i sve okolu bina so masi isporedeno,da nemozis atmosfera da si napravis,,,?​

R1K0

the chosen one
Член од
7 јули 2012
Мислења
116
Поени од реакции
42
јако беше вчера нан ван гог а и бразилките не беа лоши

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.306
Поени од реакции
7.055
Помина уште еден гроздобер,според мене оценка 3+...можеше многу подобро да биде,али ајде....

Член од
5 декември 2009
Мислења
439
Поени од реакции
66
Бев на Галија јас. За бендо немам зборови, дефинитивно еден од најдобрите бендови се и се гледа дека творат музика од срце и за душа..
Ама организацијата за во Петоко ко беа Галија (за останатите вечери можи подобра била) воопшто не ме бендиса. Распоредо на маси и слободно место за стоење требало подобро да го испланираат. Застанавме ние негде кај масите поназад шо беа (не тие одма пред бина) и некој ломбаци тука поднапијани беа спремни да се тепа со нас оти сме стоеле тука..

Kajgana Shop

На врв Bottom