...taka e maco,i do majstorot e ama i do alatot e...:back:ЦРВЕНОКОСА напиша:мислам дека и едното и другото се битни ради комплетен впечаток...
големина без техника и обратно...-некако не ми звучи привлечно
Пред да легнеш со некој,сигурно не го прашуваш,дали знае да го искористи големиот алат.Значи мора да се истресиш(што би рекле кавадарчанки) за да сватиш дали го бива или не,во друг случај не би знаела каков е он во сексот(освен со претскажување,гуру,вуду и сл).lucky напиша:Sto e pobitno? Pa i dvete raboti se dosta bitni. Nikogas ne bi legnala so tip sto ima mal, a dokolku se sluci da mu e golem a ne znae kako da go upotrebi, pa ni togas. Vo sekoj slucaj, i dvete raboti se dosta bitni za mene.
Dzings напиша:GOLEMINA bre luge!!! Ako nemam jas tehnika taa ke ima, bitno e da ima so shto da se zavrshi rabotata. Sigurrno ne e poubavo da upotrebuvam dodatni sredstva za da zavrsham rabota kako vibratori ili prazni flashi od Coca Cola!!! Tehnikava ja izmislile lugeto shto nemaat so shto da zavrshat rabota pa sega ajde ke se motame odokolu!!! Prikazki za deca!
Ооооо пуст да би останал женскиот пол да би у а!:roll:Dzings напиша:
Vidi vaka! Zenskiot pol ne se raduva tolku mnogu ako znae deka sum bil so 50 zeni do sega, tuku koga ke vidi 'debela 24-ka'. Slushanv deka sega so modernava plastichna hirurgija izmislile i nadogradba na poloviot organ(samo slushnav ne znam so sigurnost)!!! EVE VI NADEZH!
P.S. Sigurno i toj doktor shto ja izmislil bil tehnichar. :pos2:
здраво, се знаеме? јас сум мандинго, а ти? рон џереми? роко зифреди? кој? у колку имаш глумено? штом 50 жени, слабо... не ќе да си еден од оние двајца погоре.Dzings напиша:
Vidi vaka! Zenskiot pol ne se raduva tolku mnogu ako znae deka sum bil so 50 zeni do sega, tuku koga ke vidi 'debela 24-ka'. Slushanv deka sega so modernava plastichna hirurgija izmislile i nadogradba na poloviot organ(samo slushnav ne znam so sigurnost)!!! EVE VI NADEZH!
P.S. Sigurno i toj doktor shto ja izmislil bil tehnichar. :pos2:
Isto kako koga ke ti padne sedmica na loto a ti so dobitnata kombinacija SO VLAZNI OCI I OTVORENA USTA USHTE EDNASH PROVERUVASH DALIE SE ISTITE BROJKI PA GO FAKASH KREVETOT DA SE OSIGURASH DEKA NE SONUVASH I POSLE 10 SEKUNDI SVAKASH KOLKU SI SREKNAFortune напиша:Ооооо пуст да би останал женскиот пол да би у а!:roll:
И? Баш ме интересира како се радуваат, дај те молам se_ molam) долови ми ја ситуацијата. Што прават кога ќе видат 24(че)?
Ама добро, се радуваат оние кај кои и 24 ако влезе им останува луфта
Јас се плашам:nesum: