Jas obozavam i znam sto ke tetoviram, no baram koj da me tetovira???
Tuka vo Germanija e uzasno skapo, no dobro, a vo Makedonija mnogu eftino ... no nikako da steknam poverenje.
Kade vie se tetoviravte, mislam kaj kogo?
zavisi kade doagjas vo makedonija,ako si od skopje jas bi ti preporacala da pobaras eden decko vo singelic zivee kaj posledna 45-ka,porano doma imase prostorija kade sto rabotese a zaa sega ne znam,se vika Aleksandar a go vikaat Grav.ali deckoto raboti ludilo tetovazi,go imam videno na delo,a i do sega nikoj nemal problem so negova tetovaza.kvalitetni izrabotki vo sekoj slucaj
--- надополнето: 8 септември 2012 во 23:29 ---
Па јас мојата ќе ја правам на место на кое не се гледа. Таа има значење за мене, а не од фалба или да бидам во центар на внимание
jas imam edna,ne e nesto golema 7-8cm vo dolzina i 5-6 vo sirina,ispod pupakot na desnata strana do karlicnata koska,i totalno si vo pravo deka se stava za licno zadovolstvo,jas ja staviv na 17 god i fala bogu se uste mi se dopagja.i nema vrska so vnimanieto povekje ima so hrabrosta.
--- надополнето: 8 септември 2012 во 23:36 ---
иначе на кој дел од телото боли најмалку? се трпи болката или треба и апчиња против болки да се зимаат?
ne do tolku strasno da treba apcinja da se pijat.e sega ako pravis ogromna tetovaza togas ke vidis maka sigurno,ama ako imas merak nisto nema da ti smeta.a deka mora da boli barem malku boli,sekoj sto ke ti kaze poinaku te laze