Тетоважи

Член од
31 јули 2006
Мислења
2.537
Поени од реакции
702

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Сакам жени со тетоважи, тие ќе го направат денес она за кое самите знаат дека некогаш во иднина ќе се кајат

Shakti

The blue-lidded daughter of Sunset
Член од
6 ноември 2012
Мислења
918
Поени од реакции
3.372
Сакам жени со тетоважи, тие ќе го направат денес она за кое самите знаат дека некогаш во иднина ќе се кајат
Само тие можеби кои се тетовирале за да бидат во тренд.

Shakti

Член од
6 ноември 2012
Мислења
918
Поени од реакции
3.372
доста се и тие
Па мнозинство се, за жал.И после ќе солат памет на други како ќе се каат понатаму во животот и како доколку би можеле да го вратат времето никогаш не би го направиле тоа.Ми се гади од такви.:sick:
BTW пред скоро време се расправав со еден шупак на оваа тема, се тетовирал дур можел, се праел манга за да изглеа „таф“, се оженил уште дури цицал млеко од мајка му и се правеше паметен.Греотичка.Па дури и на малата ќеркичка што ја имал и забранувал да си лепи тетоважи од мастики.Ти се верува???

Член од
31 јули 2006
Мислења
2.537
Поени од реакции
702

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Па мнозинство се, за жал.И после ќе солат памет на други како ќе се каат понатаму во животот и како доколку би можеле да го вратат времето никогаш не би го направиле тоа.Ми се гади од такви.:sick:
Мене не ми се гади дури и сум благодарен што постојат!

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Мене не ми се гади дури и сум благодарен што постојат!
I jas sum im blagodaren.

BTW пред скоро време се расправав со еден шупак на оваа тема, се тетовирал дур можел, се праел манга за да изфлеа „таф“, се оженил уште дури цицал млеко од мајка му и се правеше паметен.Греотичка.Па дури и на малата ќеркичка што ја имал и забранувал да си лепи тетоважи од мастики.Ти се верува???
I have one word for such ejeets: Oximoron - an Ox and a moron! :)
--- надополнето: 10 декември 2012 во 15:13 ---
Знам важно дупки имаат...Тебе ти одговара како на секој маж јасно ми е тоа.
Sekoe дупче, не е за ебавање. И увото има дупче и шупчето е дупче...

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Знам важно дупки имаат...Тебе ти одговара како и на секој маж јасно ми е тоа.
Ми иди да те гушнам, секогаш ме растажуваат тажни чупиња разочарани во светот околу нив.

Член од
31 јули 2006
Мислења
2.537
Поени од реакции
702
Знам важно дупки имаат...Тебе ти одговара како и на секој маж јасно ми е тоа.
Дека е последниве неколку години тоа ново...ај на Запад да видиме...нормална работа, ретко некој да те примети тетоважи дека рокаш. И во МК ќе помине ова џа бу.

Shakti

Член од
6 ноември 2012
Мислења
918
Поени од реакции
3.372
Ми иди да те гушнам, секогаш ме растажуваат тажни чупиња разочарани во светот околу нив.
Може да ме гушнеш ама ич не сум тажна, а разочарана не сум, ме заболе за светот да знаеш...

Kajgana Shop

На врв Bottom