Тетоважи

Iµµortal

사범님
Член од
26 јули 2011
Мислења
711
Поени од реакции
387
Немам тетоважа,но планирам да имам за неколку години.Пред се да се оформам како личност физички и психички па да размислам кој симбол(тетоважа) би ме прикажувала онаков каков што сум цело време не само во одреден период од животот,секако да изгледа убаво,но не да биде нешто што би требало да биде кул за другите,едноставно тоа што сум јас.

Член од
18 август 2011
Мислења
1
Поени од реакции
0
Зависи каков тип на тетоважа сакаш , не секогаш поевтиното вреди :) .
Не сакам реклама да правам , ако сакаш пиши приватна порака ќе ти оставам фејсбук профили од неколку македонски тату артисти со цени (легитимни , со стерилизирана опрема не некој на црно :) )[здраво
--- надополнето: Aug 18, 2011 1:17 PM ---
Зависи каков тип на тетоважа сакаш , не секогаш поевтиното вреди :) .
Не сакам реклама да правам , ако сакаш пиши приватна порака ќе ти оставам фејсбук профили од неколку македонски тату артисти со цени (легитимни , со стерилизирана опрема не некој на црно :) )
ЗДРАВО МОЖЕ ЛИ ДА МИ ОСТАВИШ И НА МЕНЕ ФЕЈСБУК ПРОФИЛИ НА ДОБРИ МАКЕДОНСКИ ТАТУ АРТИСТИ.ВО ИНБОКС.ОДНАПРЕД ФАЛА

Agent014

F.U.B.A.R.
Член од
26 октомври 2010
Мислења
379
Поени од реакции
147

ЗДРАВО МОЖЕ ЛИ ДА МИ ОСТАВИШ И НА МЕНЕ ФЕЈСБУК ПРОФИЛИ НА ДОБРИ МАКЕДОНСКИ ТАТУ АРТИСТИ.ВО ИНБОКС.ОДНАПРЕД ФАЛА
Same here !!
Сакам да ставам 3 тетоважи оваа година , една на грбот Феникс , втората на рамо Анх , и третата Македонското сонце !

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
Same here !!
Сакам да ставам 3 тетоважи оваа година , една на грбот Феникс , втората на рамо Анх , и третата Македонското сонце !

Пратено на двајцата. :)

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.665
Поени од реакции
7.309
Сакам да ставам мала тетоважа на десната рака кај зглобот, само незнам што да истетовирам ако има некој да предложи некоја тетоважа. :)

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
Сакам да ставам мала тетоважа на десната рака кај зглобот, само незнам што да истетовирам ако има некој да предложи некоја тетоважа. :)
Ако незнаеш што најдобро е да не тетовираш ништо.
Вечно ќе остане таму, треба да ти значи нешто. Не треба тетоважата да е само мастило , треба да е приказна.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.665
Поени од реакции
7.309
Ако незнаеш што најдобро е да не тетовираш ништо.
Вечно ќе остане таму, треба да ти значи нешто. Не треба тетоважата да е само мастило , треба да е приказна.
Потполно се слагам со ова што го кажа, планирам да тетовирам бар код и под тоа да истетовирам нешто што ми значи.

Член од
15 октомври 2009
Мислења
822
Поени од реакции
291
Дали знае некој како се вика, или како можам да ја најдам онаа тетоважа што ја има јури бојка , на градите, изгледа како ѕвезда некако, али со 8 крака е :D

A

Alexander Nevsky

Гостин
Некој да ми каже каде во Скопје има татоо клубови? Или да ми даде линк од нивни страни нешто.

Kajgana Shop

На врв Bottom