Тенис типови

Член од
27 април 2009
Мислења
2.500
Поени од реакции
3.319
Возниацки, Мугуруза, Стефанс, Шарапова, Нишикори, Тсонга, Монфилс, Дел Потро.

Во втората група по извесност, Сепи, Корне, Свитолина.
se slozvam Muguruza i Stephens em se solidni koeficienti i stoet ko golemi ziceri, bi gi dodal Jankovic,Radwanska,Sharapova ama tie se pomali koef od mazite istive so gi napisa ti + Cilic

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.568
Поени од реакции
1.016
Наспроти популарното мислење, малите коефициенти во женскиот тенис имаат најголем процент на успешност од сите спортови, со исклучок на NFL.

Инаку, коефициентот на Еракович денес цел ден полека растеше. Вчера истото се случи со Флипкенс, видовме како таа помина.
не знам јас женски тенис никогаш не сум преферирал за голема уплата, освен Серена Вилијамс никоја друга тенисерка не би можел да издвојам како стабилна преку целата сезона, еве погледни на гранд слемовите од лани да видиш колку има изненадувања во завршницата од некои аутсајдерки и колку фаворитки имаат испаднато во раната фаза на турнирите

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
не знам јас женски тенис никогаш не сум преферирал за голема уплата, освен Серена Вилијамс никоја друга тенисерка не би можел да издвојам како стабилна преку целата сезона, еве погледни на гранд слемовите од лани да видиш колку има изненадувања во завршницата од некои аутсајдерки и колку фаворитки имаат испаднато во раната фаза на турнирите

Јас ти кажувам работи кои се статистички потврдени, не зборувам намапет.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.920
Поени од реакции
67.614

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.568
Поени од реакции
1.016
Јас ти кажувам работи кои се статистички потврдени, не зборувам намапет.
Шарапова едвај се провлече, Возниацки загуби сет, Халеп загуби сет, Стефенс едвај спаси жива глава, единствено Јанкович и Азаренка од големите фаворитки успеаа да победат без поголеми проблеми, ти викам јас во женски тенис освен Серена Вилијамс се друго пиши пропало, на еден турнир ке стигне до завршницата на друг испаѓа во прво коло од некоја анонимна тенисерка.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Шарапова едвај се провлече, Возниацки загуби сет, Халеп загуби сет, Стефенс едвај спаси жива глава, единствено Јанкович и Азаренка од големите фаворитки успеаа да победат без поголеми проблеми, ти викам јас во женски тенис освен Серена Вилијамс се друго пиши пропало, на еден турнир ке стигне до завршницата на друг испаѓа во прво коло од некоја анонимна тенисерка.

И сите тие победија, за разлика од твојот тикет, каде што промаши две од три.

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.568
Поени од реакции
1.016
И сите тие победија, за разлика од твојот тикет, каде што промаши две од три.
победија ама како победија, 1.60 коеф правеа сите четири, да ги ставиш на поголема уплата не вреди само нервозата што ке ја добиеш зашто сите се играа во 3 сета и Шарапова и Стивенс беа на работ на пораз, според мене подобро да играш 2-3 натпревари со поголеми коеф отколку да ставаш 7-8 фаворити со 1.05, 1.10 коеф, еве да си ги ставил сите јаки фаворити тенис сигурно ке си го изиграл и Дел По, а еве нему што му се случи

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
победија ама како победија, 1.60 коеф правеа сите четири, да ги ставиш на поголема уплата не вреди само нервозата што ке ја добиеш зашто сите се играа во 3 сета и Шарапова и Стивенс беа на работ на пораз, според мене подобро да играш 2-3 натпревари со поголеми коеф отколку да ставаш 7-8 фаворити со 1.05, 1.10 коеф, еве да си ги ставил сите јаки фаворити тенис сигурно ке си го изиграл и Дел По, а еве нему што му се случи

Муабетот беше за женскиот тенис, не за машкиот. Ти кажав дека статистички големите фаворити во женскиот тенис имаат голема успешност. Не навлегував во никакви теории на кладење.

B

Blade Torch

Гостин
Колку лош аустралиан опен , мислам на паровите за играње во кладилница. Абе ништо нема. Среќа не играм воопшто , само првиот ден топмоделката Бушард ми извади 200 евра од џеб , дека успеа да изгуби 5 гема од аматерка која немаше земено 5 гема вкупно во кариерата.

Дај нека почнат челинџериве , овде нема пара.

Член од
20 јануари 2013
Мислења
1.591
Поени од реакции
3.608
Ептен мутави парови од кладилничарски аспект за вечерва ... И мавнав Андерсон + и Ферер + па шо сака нека биде

pirlo21

којотот
Член од
12 јануари 2008
Мислења
2.052
Поени од реакции
2.055
Mayer - Janowicz 1
Ferrer - Chardy 3.5+ seta
Berdych - Dzumhur 28.5- gema
Querrey - Fognini 1
Gasquet - Robredo 1
Djokovic - Istomin 27.5+ gema
Penneta - Barthel 1
Bouchard - Davis 1

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Mayer - Janowicz 1
Ferrer - Chardy 3.5+ seta
Berdych - Dzumhur 28.5- gema
Querrey - Fognini 1
Gasquet - Robredo 1
Djokovic - Istomin 27.5+ gema
Penneta - Barthel 1
Bouchard - Davis 1

Пенета може да изгуби од Мона како 2 и 2. Не е саглам германката, може да ја растури ако и тргне. Коефициентот на Пенета е смешен.

pirlo21

којотот
Член од
12 јануари 2008
Мислења
2.052
Поени од реакции
2.055
Пенета може да изгуби од Мона како 2 и 2. Не е саглам германката, може да ја растури ако и тргне. Коефициентот на Пенета е смешен.
Ретко играм тенис жени, ама мислам дека лесно ќе добијат и двете и Пенета и Бушар

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Денес Баутиста Агут треба да го збрише оној кловнот. 4-1 во меѓусебните, шпанецот во фантастична форма, кловнот беше на раб на испаѓање од no name тенисер.
Стивенс не би требало да има проблеми со Свитолина, која прави многу неизнудени грешки. Стивенс полека созрева, покажа голема ментална снага во финишот на мешот против Ајла.
Шарапова игра топло ладно, но Корне е предефанзивна за да можа да и наштети.
Суарез Наваро е направена голем аутсајдер против Цибулкова, но јас не гледам зошто. Словакињата има историја на многу лоши резултати на Гренд Слемови, нема да ме изненади ако летне денес.
Радванска мака мачи со Павличенкова, иако меѓусебните не кажуваат така. 3-1 еза Ага, но имам гледано барем два од тие мечеви, секогаш е тешко.

Kajgana Shop

На врв Bottom