Тенис типови

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Да.

:pos:

Таа е 28.09. 1970, јас сум 17.10.1971
--- надополнето: 13 јануари 2014 во 00:31 ---

Векич не можеше да се состави со победа после сезоната на трева, Луси е солидна. Мислам дека вредноста е од другата страна.
Точно.Векиќ лошо ја заврши сезоната,ама сега нови сезона,нови надежи.

Најреален тип е +,бидејќи Луси добро сервира и мава со форхенд и бекхенд јако,а скоро исто игра и Векиќ.Опасен тип е во секој случај,ама Векиќ ако сака да го покаже талентот,каде ако не на Австралиан Опен.

Звонарева исто се враќа.Делаква ми е многу антипатична и нема никаква игра а победува од време на време.

Највеќе среќа од квалификантите имаше Џумхур,треба да го изеде на Хајек.

Бев сигурен дека Гулбис има играно на Ози Опен или на УС Опен со Монако,и еве проверив играле на дотичниов слем.Го имав да тепа Гулбис,тогаш ми беше зицер ама се деси потоп 0-3.Дали е моментот да му прави реванш со ист скор ?
Јас мислам дека е спремен за тоа,бидејќи Монако е дупе.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Точно.Векиќ лошо ја заврши сезоната,ама сега нови сезона,нови надежи.

Најреален тип е +,бидејќи Луси добро сервира и мава со форхенд и бекхенд јако,а скоро исто игра и Векиќ.Опасен тип е во секој случај,ама Векиќ ако сака да го покаже талентот,каде ако не на Австралиан Опен.

Звонарева исто се враќа.Делаква ми е многу антипатична и нема никаква игра а победува од време на време.

Највеќе среќа од квалификантите имаше Џумхур,треба да го изеде на Хајек.

Бев сигурен дека Гулбис има играно на Ози Опен или на УС Опен со Монако,и еве проверив играле на дотичниов слем.Го имав да тепа Гулбис,тогаш ми беше зицер ама се деси потоп 0-3.Дали е моментот да му прави реванш со ист скор ?
Јас мислам дека е спремен за тоа,бидејќи Монако е дупе.

Гулбис кога ќе го видам во понудата, се однесувам како да не постои. Ни за него, ни против него.

Инаку, мислам дека ќе добијат Плискова, Фалкони, Пуиг, Верка и Веснина, само што Веснина предаде во Хобарт.

Член од
20 јануари 2013
Мислења
1.591
Поени од реакции
3.608
Дате е постара и од Анчо. Денеска ги мавнав Давиденко + , Посписил 1 и Пиринкова 1. Утре гледам има добри за поголем улог. Ме буни Цонга за утре му дале 24.5 зарем нема + да испадне ?

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Дате е постара и од Анчо. Денеска ги мавнав Давиденко + , Посписил 1 и Пиринкова 1. Утре гледам има добри за поголем улог. Ме буни Цонга за утре му дале 24.5 зарем нема + да испадне ?
Ако си го гледал Воландри нема што да те буни.:)Плус на тврда подлога.

Ако не му удри два багели по 6-0,нека не игра Цонга више.
Очекувам 50-60 винери од Цонга.:свиркам:

Член од
20 јануари 2013
Мислења
1.591
Поени од реакции
3.608
Ако си го гледал Воландри нема што да те буни.:)Плус на тврда подлога.

Ако не му удри два багели по 6-0,нека не игра Цонга више.
Очекувам 50-60 винери од Цонга.:свиркам:
Знам дека е бот, ама како за беља еден сет ако отиде 6-4 ке туткаме ливчето

N

Nicky Santoro

Гостин
Захлавова ,Дуан , Кнапп
која е најдобра да ја одиграм? Мислење барем од било кој ...
Првава мислам јас дека е најдобра за денес

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.794
Поени од реакции
44.077
Вчера земав некое денарче, ама ме заеба Хасе, ќе земав дупло повеќе. :)

Денеска пуштив едно за 60, да се прати. :D

Јужни +38,5
Истомин +39,5
Бенето +39,5
Гулбис +40,5
Фоњини +39,5

1300 отприлика, добивка по оданочување. :icon_mrgr:

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Леле коефициентот на Бартел колку паднал..Кладилнициве и предвидуваат брзопотезен пораз на Кумкум изгледа.

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.568
Поени од реакции
1.016
за вечер кои ви се посигурни тениси, докај 3 коеф не мора повеќе

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
за вечер кои ви се посигурни тениси, докај 3 коеф не мора повеќе

Возниацки, Мугуруза, Стефанс, Шарапова, Нишикори, Тсонга, Монфилс, Дел Потро.

Во втората група по извесност, Сепи, Корне, Свитолина.

Член од
20 јануари 2013
Мислења
1.591
Поени од реакции
3.608
Паире - Киргијос + гејмови нема шанси некој да тепа 3:0

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.568
Поени од реакции
1.016
изиграв Нишикори+Призчешни+Еракович околу 2.5 коеф, некако мн мали коеф за фаворитите посебно кај жените, а сите знаеме што може да се случи ако ги фати менструација, инаку мислам дека Тсонга, Дел По, Вердаско и Раонич има шанси да загубат по 1 сет, а имаат добри коеф за тоа

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
изиграв Нишикори+Призчешни+Еракович околу 2.5 коеф, некако мн мали коеф за фаворитите посебно кај жените, а сите знаеме што може да се случи ако ги фати менструација, инаку мислам дека Тсонга, Дел По, Вердаско и Раонич има шанси да загубат по 1 сет, а имаат добри коеф за тоа

Наспроти популарното мислење, малите коефициенти во женскиот тенис имаат најголем процент на успешност од сите спортови, со исклучок на NFL.

Инаку, коефициентот на Еракович денес цел ден полека растеше. Вчера истото се случи со Флипкенс, видовме како таа помина.

Kajgana Shop

На врв Bottom