Има јаки пичkи со бош фаци, јас никогаш не сум можел да правам нешто со нив, си имам јас критериуми, сепак секоја девојка која сака да ми биде конкурентна треба да е перфектна од нос до зглоб на нога.
Знаете ли колку зглобот може да биде секси? Не бидејќи не внимавате на него. Прашајте ги постарите или амишите колку е зглобот женски секси.
Или оние движења на нозете низ лесна свилена или ленена сукничка.
Се што жена прави е секси.. да започнеме од самото носење на сукничка, како една девојка од форумов ме испровоцира. Носењето на сукничка е претерано секси и не знам како повеќе девојки не го прифаќаат тоа.
Онака сознанието дека имаш лесен достап до се те прави..уффф.
Насмевката ми е важна, погледот во очите кој ми вели повели, целата интригантност, играта на очите ајде дојди, нејзиното движење, како ме прифаќа..
Жените ги сакам како што го сакам воздухот, секое пиче ми е посебно и го сакам и ви моментот кога сум со него, не сакам ништо друго. Бидејќи тие моменти се оние ретки моменти кога сум ослободен од се, од работа, задолженија, глупави оправдувања.. кога сум со некоја девојка сум исполнет и среќен..и мрш од мојата среќа настрана лешинари..