stick figure
#MiaSanArsenal
- Член од
- 2 мај 2010
- Мислења
- 4.811
- Поени од реакции
- 3.706
Го имав истиот проблем пред 2 дена, им се јавив, ја ресетираа дсл конекцијата и се оправи. позз
Добро е и кај мене сега. Го ресетирав рутерот и повторно се забрза.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го имав истиот проблем пред 2 дена, им се јавив, ја ресетираа дсл конекцијата и се оправи. позз

Претходниот и пред предходниот месец имав по 100гб а имам 15гб за трошење и не ми намалаат брзина баш е фенси. До сега 40гб и плус штракнав 2ра, 3та и 4та сезона од Призон Брејк да се симнува сега така да ќе стигнат 200-300гб овај месец сигурно. Само да не ја намалат брзината да чукнам во дрво.![]()
Да ве прашам се доплаќа на Max ADSL ако го поминеш лимитот? или само брзината се намалува? Пошто кога бев на он нет секој гига 100 денари се доплаќаше
Само брзината се намалува.
Да ве прашам се доплаќа на Max ADSL ако го поминеш лимитот? или само брзината се намалува? Пошто кога бев на он нет секој гига 100 денари се доплаќаше
Аха фала.. Можеш да ми кажеш како да влезам во рутерот мислам дека некој ме краде сакам wireless да исклучам
--- надополнето ---
Имам еден проблем имам поминато 15 гига во upload се зачудив ова ми е првпат што ми се случува.. Дали може да биде од некој торент пошто кога доунлоадираш зема и уплоад..
Мислам дека ми пишуваше 12 GB уплоад од еден филм ама не сум сигурен.. Вкупен download за овој месец имам 11 гига а upload 15 wtf?
Помош ако знае некој., фала

Прегледај го приврзокот 36167
a download ми иде со 5-6-7 исто како да ми е намалена брзината после надминување на лимитот,јас лимитот го имам надминато меѓутоа ете со која брзина се синхронизира рутерот,вируси и остали работи се е проверено и е ок. чаре некое ? иначе имам пакет од 15гб и треба да имам брзина од 6144 kBit/s,сеа ако им се јавам во телеком да не ја увидат грешката па да ми ја намалат брзината![]()
според твоево не треба да ми иде испод 256,ај провери кај тебе како стои ќе видиш дека 64/64,или ако имаш оптик 1024 1024,јас мислам дека е тоа кога ќе го надминеш лимитот се намалува линкот на 64/64,во мојов случај на 256/256MIN DSLAM I MAX DSLAM значи колку ти подржува минимално и максимално линијата.