Телекабел интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата cYb3rc0re
  • Време на започнување Време на започнување
Ај зборете за сегашноста доста живеете во минатото ...

Работава лани изгорела - годинава засмрдела ...

Ај зборете за сегашноста доста живеете во минатото ...

Работава лани изгорела - годинава засмрдела ...
Они су на Близуу па су као "задовољни"...у оние рандом моменти коа не им е у прекин нетот :)

Скоро еден месец сум на телекабел, користам нет од 16ч па натаму, до сега само два пати беше успорен са да тешко отвара страни, вториот пат знам имаше невреме а тогаш знам дека сите оператори имаат проблеми. Инаку сем тие случки брзината му е стандард околу 8 Mbps, од торент симнувам со иста брзина као што ми беше од Дуо екстрем од Оне, а цената меѓу нив е каде-каде разлика. Во секој случај за сега сум пријатно изненаден, очекував многу полошо. Барем кога сакам може да се пребацам на друго мес.
А за HD канали, мислам дека има уште два германски, ако добро видов, едниот за подароци и накит, другиот дава документарци, природа и слично, знам дека е супер сликата на нив. Едино им замерувам што на неколку дигитални имаат сецкање на сликата а некои се толку замрзнати што не ни може да се гледаат. Мислев прво дека тоа е последица на временски прилики пошто имам сателитска антена и знае некогаш да е така, додуше доста ретко, ама не е до тоа,константно им е.

абе само мене ме јебе интернетот овие неколку дена ? паѓа на 5 минути и поеќе немам од што имам интернет

Дури и Т-Хоме од 1 мај ќе има неограничен интернет само Телекабел си остана на 100гб.Ах стварно немало побрз интернет јас па што зборам :)

Се што не е Телекабел

Дури и Т-Хоме од 1 мај ќе има неограничен интернет само Телекабел си остана на 100гб.Ах стварно немало побрз интернет јас па што зборам :)

Се што не е Телекабел

Не ограничен со политика за фер користење и не е баш неограничен ...

Телекабел секој пакет освен тој со фиксни 500 е неограничен, а тој за 500 има 100гб што е повеќе од солидно ... плус кој вика дека на 100ГБ ќе остане ...

Прееска постирано на темата за Т-хоме:

Pocituvani,
Neograniceniot internet ne e predviden za site paketi, no vo 3MAxStart paketot ce ima neogranicen internet.
Така да телекомци и неограничен интернет тешко идат у иста реченица, сепак овие 100ГБ нема да бидат најмала понуда. А се надевам и во телекабел ќе има некое размрдување.​

Еве помина некое подолго време по сегментацијата, океј е, воглавно добар е Телекабел кај мене.

Дефинитивно најдобар во поглед на тоа што го нуди и цената :)

Kakva im e analognata televizija, moze li da mi kaze nekoj. Za Skopje prasuvam. Onie kanali sto gi ima, okolu 67 se mislam, imaat li prevod dokumentarcite, TV1000 i Univerzal na primer. E da ima li stvarno HRT1?

Ponuda na digitalni i hd kanali od telekabel ..... lista na kanali ??? kako dobro ja imate napisano ponudata na analogni kanali ,napisete gi i digitalnite i hd kanali sto gi nudite pokraj frekfenciite .krc prc frc :)

t-home nudat resiver"mediaprieamnik" so hdmi izlez,sega telekabel vo ponudata na digitalni resiveri nema opcija na hdmi izlez na digitalnite resiveri samo scart-koj vadi rezolucija Video resolution PAL 720 X 576, 576p,
za lcd led plasma tv nedovolno.
http://www.maxtv.mk/mk/212/Paketi/3_Max/3_Max_Start.html
izgleda najdobrata alternativa,slika vo
720p, 1080i and 1080p hdtv

vo idnina ocekuvam od telekabel ponuda na digitalen resiver so podrska na hdmi izlez i signal
720p, 1080i and 1080p hdtv

http://www.youtube.com/watch?v=vI_ZTrZ4bbU

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom