Тоа е утопиа....како прво ВМРО макс. 35пратеници да има...од нсдп 4-5пратеници,од тие независните 5души нека има и уште 2-3 од тие ситните партиички...значи се на се одвај 50 души...а уште 11 од каде...така да преостанува да веруваме во чуда.A za da nema ponatamu uceni resenieto e da se obideme da fromirame vlada bez DUI i DPA. Cisto da se proba
Toa e mozno samo ako:
DPMNE+NP+NSDP+DOM+PEI+Janevska Vesna+Bozinovska Valentina+Gjorgi Orovcanec+PDP+DPT+Srbite+Boshnjacite
Ili Siroka koalicija na site so site osven onie koi nejkat.
Koj e vo pozicija DA TRGUVA????колку сте само патетични и бедни вие од СДСМ...
ми се гади од вас.
не ја гледате представата, туку пеперутката...
„јебо вас ко вас створио„...
нема да има држава (домаќин) на која паразитите ко вас ќе можат да му ја цицаат крвта.
ех, глупаци, собираат политички поени кога опстанокот на државата е доведен во прашање.
ај да ве израдвам малку.
Јас лично ќе организирам да се елиминира секое копиле кое и ќе помисли да тргува со нешто што не му припаѓа.
а вие радвајте се![]()
Iako na prv izgled mozebi interesna, privlecna i funkcionalna, ovaa opcija vodi kon podelba na Makedonija.има уште една опција
Некој Батка ги поведва Волците , Рисовите и Тигрите. Ги апсат сите докажани педери во помалку од 4 сати.
Воена Управа до спроведување на избори
Ако не сакаат да си валкаат раце , јас се нудам доброволец да ги егзекутирам тие кои шо и премногу му се огрешиле на народот...
Око нема да ми трепни.
а иначе и јас то се прашвам... КОЈ МАКЕДОНЕЦ може да се радува на ситуацијава, кога или војна со албанците, или губење на идентитет ни се заканува?
е кога веќе некој на ситуацијава се радува, тогаш заслужил и лудница, а богами и куршум в чело, само ко шо реков, куршумите скапа роба се неокгаш
.
Божествена комедија ли се викаше оваа драма ?да наводно и беше прогласен За нјдобар амбасадор во нато
Прво брату да ти кажам кога те прочитав си мислев дека е заебанција...Како можеш бе да ми зборуваш за народ, за бунт кревање и слично, а си се потпишал како „Македонче„ . Јас знам дека има Македнци и НеМакедонци, ама македончиња ??? Аман бе до кога со тоа македонче...Јас се чувствувам како Македонец, а ти не знам.:uvo:Чекајте бреее кај трчате....
Каква криза ко 2001г. ....какво менување на име...од каде ги вадите овие информации....
Како прво името неможат да ни го сменат,народот ќе се крене и ќе им се ебе мамата на сите што учествувале во одлуката за менување...а како второ кризата да се повтори тоа не верувам....
едино може од запад(америте) да ги буцнат
албанциве(читај команданти и сл.) за да се исценира еден вид криза во која од озгоре НАТО ќе ни рече еве сега ќе ве браниме ама затоа именцето ќе си го смените...
а епилогот од ова горе ќе биде...без НАТО ќе ни пропаднела демек државата....НАТО демек ги уништил(читај, ги разоружал со пофалба за добро завршеното сценарио) дечките шо праеле кризи на подрачјево...грците демек ништо незнаат онака случајно сме си го усвоиле името од оние претходно што ни биле понудени....и така да сите здрави и сити...хепи енд...:nesvest: