си се шатиралVMRO напиша:Mene me cesa prvite tri dena ednas se imam i isfarbano dole...
Јас сум си природно смеѓ скоро плав... Ама денес сум тасма! :je: :je:kiro hametovski напиша:си се шатирал
е па честито фризураToreador напиша:Јас сум си природно смеѓ скоро плав... Ама денес сум тасма! :je: :je:
па да увек така изглеа поголемdajdo напиша:torcho da se pofamal i jas denes sum se naprail tasma nekako pogolem mi e sea
Да бе да...ама чеша пизда му матер...абе се туширав сношти и гледам бричот до мене стои и по дифолт почнав ѓавослки да размишлем :devil2:dajdo напиша:torcho da se pofamal i jas denes sum se naprail tasma nekako pogolem mi e sea
ne da chesha ama ke izdrzamToreador напиша:Да бе да...ама чеша пизда му матер...абе се туширав сношти и гледам бричот до мене стои и по дифолт почнав ѓавослки да размишлем :devil2:
Дајдо, да знаеш колку мене ми се виде поголем после првото тасмосуење...ехееее, се израдував ептен!dajdo напиша:torcho da se pofamal i jas denes sum se naprail tasma nekako pogolem mi e sea