Тасма!

436053

Consigliere
Член од
19 декември 2005
Мислења
860
Поени од реакции
68
vie ste be nenormalni,so ke kupues bricevi,znaci da kazeme 30 denari birc,za tri pati 90 denari,ja si kupujem depil krem veet i za 5 minuti kao nov,baska koa ke pocnat da iskacaat posle bricenje zena ti ja prais partal so toa vlaknencata,a so ova depil kremava (100 denari) em se proretcuvaat,em e pobrzo,em e poednostavno.Samo se mackas,i posle 4 mninuti se pominues so edno plasticno i pagaat vlaknata.Najbolji

dajdo

The OuTLaW
Член од
17 октомври 2005
Мислења
5.139
Поени од реакции
19
sum mavnal i mnogu me cheshashe prvite 30 minuti

ВМРО

Loved By Few, Hated By Many, Respected By All
Член од
12 септември 2005
Мислења
1.863
Поени од реакции
26
Mene me cesa prvite tri dena :pos: ednas se imam i isfarbano dole...:)

dajdo

The OuTLaW
Член од
17 октомври 2005
Мислења
5.139
Поени од реакции
19
torcho da se pofamal i jas denes sum se naprail tasma nekako pogolem mi e sea :pos: :pos: :pos:

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
dajdo напиша:
torcho da se pofamal i jas denes sum se naprail tasma nekako pogolem mi e sea :pos: :pos: :pos:
Да бе да...ама чеша пизда му матер...абе се туширав сношти и гледам бричот до мене стои и по дифолт почнав ѓавослки да размишлем :pos: :devil2:

dajdo

The OuTLaW
Член од
17 октомври 2005
Мислења
5.139
Поени од реакции
19
Toreador напиша:
Да бе да...ама чеша пизда му матер...абе се туширав сношти и гледам бричот до мене стои и по дифолт почнав ѓавослки да размишлем :pos: :devil2:
ne da chesha ama ke izdrzam :pos:

V

Vlad II Draculea

Гостин
Е бричена е , е стрижена е

мене со фризура ми е.. пред излегување со гел му ја прам :)

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Не сум го тасмосал,само онака го потстрижувам,а брич само малце на препоните.

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
Тасма-закон работа е. Нема поубаво чувство од кога ти е патлакот тасмосан и кога ќе ти свират саксофон. Ја со тек на време и пракса добив така да сега и фризура му правам, му оставам еден перчин за уроци да не го фаќаат:kez:

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
dajdo напиша:
Дајдо, да знаеш колку мене ми се виде поголем после првото тасмосуење...ехееее, се израдував ептен!:pos::pos:
-А тек кога почнав да не гледам убаво, па очниот лекар ми даде да носам цвикери за читње со „+“ диоптер што зголемуваат...-Батка, не да ми се глеа голем, немаш представа, секое мочање жива радост е!:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom