Такси или автобус?

Такси или автобус?

• Такси

Гласови: 206 60,1%
  • Автобус

Гласови: 137 39,9%

• Вкупно гласачи
    343
Член од
19 февруари 2008
Мислења
103
Поени од реакции
1
pa jas bi se odlučila za peški ama to ne mi e daeno na izbor pa zato avtobus-slatki tipčinja si gledaš a i te gledet

Член од
12 септември 2007
Мислења
502
Поени од реакции
4
па зависи,најчесто со бус ама па некогаш кога се враќаш од град нешто покасно а нема автобус сакал или не ќе мора такси(барем за тие што живеат подалеку или се помрезливи)

*LittLe heart*

*најубави очи-ЗЕЛЕНИ*
Член од
14 јануари 2008
Мислења
751
Поени од реакции
289
Кога бев средно си се возев со 23ка и така ми застануваше близу школото,ќе си сретнев некој познат ќе си направевме муабет и нема ни да сетиш кога си стигнал.За излегување секогаш се враќам со такси и сега на факултет идам со такси се собираме 3 другарки и не ни доаѓа скапо зошто и така треба да идеме со два автобуси исто ни се фаќа:toe:

Tr()LL*W@rL()rD

, Дрогhан ‘
Член од
29 октомври 2007
Мислења
1.626
Поени од реакции
99
Каков автобус, додека да се збери народ, додека да тргне
Така со такси, одиш, слободен? -слободен!
Одиме таму и таму, ако е расположен таксистот, и ке ти пуште нешто музиче ова она.. така да, такси.. :)

Член од
21 јуни 2007
Мислења
183
Поени од реакции
2
И јас мислам дека такси е подобар избор...ама коа сакаш да заштедиш некој денар или коа треба негде подалеку да идеш на пример центар-ченто јас би идел со автобус

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Гласав за такси, затоа што само тоа ми е на располагање.За нас во Прилеп, автобусот сеуште не е измислен.И не е толку градот голем за да има градски сообраќај.

Член од
16 февруари 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
10
abe ja u princip ne gi koristam ni dvete. ziveam vo kozle sto znaci do centar imam 20 min peski. skoloto mi e na 10 min peski. u sustina se vozam so mojte NOZE ama koga moram da odam nekade po daleku idam so taxi. ama poso toa e mnogu retko pa ne go osekam po dzebot...

*princess*

..SiMpLy GorGeOuS..
Член од
17 февруари 2008
Мислења
747
Поени од реакции
21
Секако такси е најдобро решение,,но автобус е поекономично...Бирам такси,,ама најчесто се возам со автобус:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Taкси,за 40 ден. секаде во градот(Струмица).

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
Каков автобус, спор е глупо е внатре 50 дуси летно време виреш ке станеш додека да стигнеш уф
А таксито, уживаш нема народ по не се поташ и по брзо стигаш :toe: (за летно време зборам)
Такси!

candybabe

~ПЛАВУШКА~
Член од
16 јули 2008
Мислења
588
Поени од реакции
9
Каков автобус, спор е глупо е внатре 50 дуси летно време виреш ке станеш додека да стигнеш уф
А таксито, уживаш нема народ по не се поташ и по брзо стигаш :toe: (за летно време зборам)
Такси!

ne dsa si u pravoooooo.....vleguvas zatvaras vrata stignuvas
huhuh

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Абе никој не знае каде е поубаво...Сите знаат дека у такси е поубаво ама финансиите диктирааат.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
Абе никој не знае каде е поубаво...Сите знаат дека у такси е поубаво ама финансиите диктирааат.
Ако касниш на работа а автобусот ти бара 100 ден а таксито 150 ден, во автобус ке одиш ?

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Абе каков автобус џабе е такситo во Струмица.. 40 денара низ цел град.. има некој и за 30 возат низ цел град а и мотор имам така да летно време и не користам такси.. школото ми е на 1 минута (дали има и толку :)) ептен ретко се возам во такси или автобус:toe:

Член од
21 јануари 2008
Мислења
2.782
Поени од реакции
33
so avtobus se namam vozeno 2 godini hhahaha
Taksi definitivno po brzo i po bezbedno!

Kajgana Shop

На врв Bottom