С
Сатори
Гостин
Персоналитети кои што не можат да се носат со себеси минат периоди, сите останати го живеат животот и се контролираат.Не постојат периоди, постои само внатрешна сила и недостаток на истата.
И јас се ставам во тие што имале таков гаден период, а и не е срам да се крие тоа бидејќи таков е животот-тестира.
Бев мал тогаш ги гледав работите на многу далеку и се плашев што како ќе биде но со времето научив да ги гледам работите од друга дистанца. Присуството од другите ми пречеше и сите ми изгледаа глупаво и просто и немав никаква тема за разговор со никого, а голема грешка ми беше што се затварав во себе и тоа што на никого не кажував како ми е (а не верував дека и ќе ме разбереа)и мислев дека во секој момент ќе експлодирам :nerv:. За минење ќе помине како што пише тоа е период но лузните остануваат (Fuck off ) поради тоа што ние/вие што ги имаме/имавме овие периоди го сваќаме животот премногу озбилно за разлика од некои што цел живот им е заснован на глупости и глупирања :kez:.
За лек би ви препорачал силна физичка активност (ако знам дека не ви е до ништо дојдено тогаш) како трчење, теретана,велосипед, ролери,пливање... или пак читање на книги,списанија... за отргнување на лошите мисли и ако имате некој близок на кој можете да му се доверете слободно искажете му ги маките ќе ви помогне да го пребродите периодот, не се заебувајте како мене да се затварате во себе па да „избиете“ .