ТИФОМАНИЈА!

Член од
27 ноември 2021
Мислења
480
Поени од реакции
3.018

Член од
27 ноември 2021
Мислења
60
Поени од реакции
371
РИБАРИ ОХРИД
Двојна програма овај викенд.
Гфк Охрид- Фк Македонија Ѓорче Петров
Грк Охрид- Рк Еурофарм Пелистер

Attachments

RebelMk

₪ ₪ ₪
Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.790
Поени од реакции
1.173
Член од
6 февруари 2024
Мислења
5
Поени од реакции
1
Мислам дека е неколку пати напишано на темава.
Немаше клуб особено кошарка го земаа Структури на СДС да перат пари не ни сакаа публика.
2017 после општински избори се менува Циц,искачаат на површина стотици илјади евра долгови од кафани од претседателот Војка и почнува краток бојкот се враќаме пак после оставката но се гледаше дека оди само на лошо, 2018 нова управа ветување за нова реновирана сала од наредна сезона почнува да се игра у школска сала и тука бродот тоне.
2019 салата се врати во сопственост на општина ,ја затворија за реновирање, фати корона и се отиде у курац после тоа и испаднаа у втора лига и го угасија клубот.
Исто период од 2003-2009 немаше кошаркарски клуб
За фудбал да не ни збориме 2006 после играње 3та Лига го угасија и Јануари 2023 со спојување на 4то лигашки екипи направија екипа што игра у 3та лига по села.
Прегледај го приврзокот 443837
Прегледај го приврзокот 443838
Мислам дека не е соодветен одговор ова,отсуство од утакмици океј,али и од улица и од целиот навивачки свет и цела навивачка активност, како што напиша братот неколку години СТЕ активни, а не неактивни и славите 35години ? 1,2,3..9,10,11..20,21... Мислам дека нема смисла да се коментира повеќе, а многу ми е мило што се вративте на Навивачката сцена :)

Член од
13 јуни 2019
Мислења
3
Поени од реакции
15
Видео извештај !!!
ФК Вардар фк искра
Недавам обично коментари, низ годиниви само следев дебати, сега решив малце да се активирам :)))
Дали имат појако чувство од кога ќе згрмиТ ова песна 03:45 е на видеото!
Шкендија сака репетеееееее уште еднаш да ја ебемеееееееееее!
И ако сум од сосем друга група, мислам дека ова песна будит посебни емоции кај секој еден македонски ултрас!
Мене ми е една од омилените, а и ме враќат на годините на голема еуфорија на едно од најдобрите градски дерби преметки, башка меѓу Македонци и Албанци, а според мене и воопшто едно од најдобрите дерби средби во историјата на Македонија, ТЕТЕКС - шкендија !
Искрено од денешен аспект е поразително шо две групи една Македонска и една албанска, неможит да сме на исти стадион и да имаме вистинско дерби! Веројатно само кај нас на балканов уште е научна фантастила да се спроведет две групи од други националности на ист стадион...

Последно уредено:
Член од
5 ноември 2024
Мислења
62
Поени од реакции
285
Nema vrska oni si znaat legitimno pravo e da si kazat sto sakaat
Taka de legitimno pravo e sekako ama posle site placat ako nekoj napadne niz skopje, koja e poentata da se sopre bus na rk so igraci i ds go drzat zaglaven kao da sme siptаriski klub?
A se davalo poddrska celo vreme od site strani kon kumanovo za site ovie sezoni domnacija na srbi i sipci tamu, se davase i lani koa aracinovci gi napagaa niz cela mkd, nema vrska ete neka si kazat sto im zgresil avtobusot

Kajgana Shop

На врв Bottom