ТИФОМАНИЈА!

Статус
Затворена за нови мислења.

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.296
Поени од реакции
5.395
Поради една будала усерувате цела тема неколку страници.
Колку е он крив толку и вие што му реплицирате а очигледно нема админ што ќе го банира на оваа тема.
Дај држете се до тема а за други дискусии у соодветна тема или отворете ако нема.

Член од
24 мај 2024
Мислења
1
Поени од реакции
1
lol, zosto? koe pravilo go prekrsiv? toa sto imbecili narekuvam imbecili? kur te boli tebe si navivas za vtoroligas nemas zabrana ebate toa patriotitite na baterii...

2 dena pred toa kaj bea za proslavata na azbukata? sto ne upadnaa tamu ili nemaat muda za toa?
Ти во душата си албанец

Член од
11 април 2023
Мислења
2.139
Поени од реакции
7.115
Има ли админ темава да ја стави под клуч и веќе никогаш да не ја отвори, оваа тема е 10 пати полоша од темата навивачки групи што си тераше од почеток на форумов, за кој .!. отварате нови теми кога е се за џабе.Вратете ја старата тема.

Член од
3 декември 2024
Мислења
8
Поени од реакции
15
Има ли админ темава да ја стави под клуч и веќе никогаш да не ја отвори, оваа тема е 10 пати полоша од темата навивачки групи што си тераше од почеток на форумов, за кој .!. отварате нови теми кога е се за џабе.Вратете ја старата тема.
Taka e koga ke napisam deka na komiti udarno zname im e padnato od sviraci odma me banirat a onoj kano anti makedonistot?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom