Niso loso ne mislev sinka, ama fala na popravkata.ko sakas veke da zvucis bitolski ke recis od апојте му е не од апоите
Да се провери со време дали доаѓаа прва екипа или трета као на Штутгард )Малку оф топик од макрифо.
Утре во Београд најавено гостување имаат 200 ултраси на ПАО.За тие што незнаат навивачите на ПАО се во братски односи со БББ и со навивачите на Рома Fedayn(скоро згаснати) ,ќе биде весело сигурно на улица делије и гробари нема да седат со скрстени раце сигурно.
Ќе биде интересно,секако ако дојде првата екипа како што пиша дечкото погоре.Малку оф топик од макрифо.
Утре во Београд најавено гостување имаат 200 ултраси на ПАО.За тие што незнаат навивачите на ПАО се во братски односи со БББ и со навивачите на Рома Fedayn(скоро згаснати) ,ќе биде весело сигурно на улица делије и гробари нема да седат со скрстени раце сигурно.
Па првата им изеде ќутек у Берлин, доаѓаат да вратат ваљдаЌе биде интересно,секако ако дојде првата екипа како што пиша дечкото погоре.
Maloumnik skopskiot dijalekt a poselski od tvojot po 100ti pat ti kazuvam ( ne kazvam)a Makedonski literaturen jazik koj go zboruvam ( ne zborvam ) i na koj ti se obrakam( ne obrajcam ) momentalno jas e sostaven ( a ne sostoit) od mnogu dijalekti… dali tvojot podprosocno intelegenten mozok moze ( ne MOZIT) da sfati? (ne sfatit)
Современиот македонски јазик, е основан по дијалектна основа на централното наречје (Велес‒Прилеп‒Битола‒Охрид)Maloumnik skopskiot dijalekt a poselski od tvojot po 100ti pat ti kazuvam ( ne kazvam)a Makedonski literaturen jazik koj go zboruvam ( ne zborvam ) i na koj ti se obrakam( ne obrajcam ) momentalno jas e sostaven ( a ne sostoit) od mnogu dijalekti… dali tvojot podprosocno intelegenten mozok moze ( ne MOZIT) da sfati? (ne sfatit)
E ова ви е класичен пример на македонче...А Л К А Л О И Д
Ш А М П И О Н
А Л К А Л О И Д
Ш А М П И О Н
Химна на РК Алкалоид
Ви ги претставуваме нашата химна и видеоспотот!⚪Играј со срце, играј со душаНашето име гордо се слуша.Секој од нас на клубот е верен,Остава срце долу на те...www.youtube.comХимна на РК Алкалоид
Ви ги претставуваме нашата химна и видеоспотот!⚪Играј со срце, играј со душаНашето име гордо се слуша.Секој од нас на клубот е верен,Остава срце долу на те...www.youtube.comХимна на РК Алкалоид
Ви ги претставуваме нашата химна и видеоспотот!⚪Играј со срце, играј со душаНашето име гордо се слуша.Секој од нас на клубот е верен,Остава срце долу на те...www.youtube.com
А Л К А Л О И Д
Ш А М П И О Н
А Л К А Л О И Д
Ш А М П И О Н
Химна на РК Алкалоид
Ви ги претставуваме нашата химна и видеоспотот!⚪Играј со срце, играј со душаНашето име гордо се слуша.Секој од нас на клубот е верен,Остава срце долу на те...www.youtube.com
Pa za toa kazav deka skopskiot e najlos dijalekt zosto e i najnepismen spored mene( star skopjanec) so dedo, pra dedo od Skopje i taka nataka i go znam akcentot kakov e… zatoa pak ke kazam nie zborime Makedonski literaturen jazik vo Skopje , steta ili srekja za vas (ste si zadrzale tradicija) sto vo drugite gradovi seuste zborite na starite akcentiСовремениот македонски јазик, е основан по дијалектна основа на централното наречје (Велес‒Прилеп‒Битола‒Охрид)
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
Така, така, нека се делат само Македонците ( по сите основи ) ... Нека користат од страна хиени. Ти само дели се.Pa za toa kazav deka skopskiot e najlos dijalekt zosto e i najnepismen spored mene( star skopjanec) so dedo, pra dedo od Skopje i taka nataka i go znam akcentot kakov e… zatoa pak ke kazam nie zborime Makedonski literaturen jazik vo Skopje , steta ili srekja za vas (ste si zadrzale tradicija) sto vo drugite gradovi seuste zborite na starite akcenti
“За тоа СВЕТО име, АЛКАЛОИД” лелеллE ова ви е класичен пример на македонче...
Ama zosto da se delime jas ne ja razbirsm bolkata koja ja nosat lugjevo vo sebe haha debatirame pravime muabet okolu jazikot sme se delele bog da cuva…Така, така, нека се делат само Македонците ( по сите основи ) ... Нека користат од страна хиени. Ти само дели се.