- Член од
- 19 август 2024
- Мислења
- 2
- Поени од реакции
- 14
Залади времево,се прашувам дали $ денес ќе вртат со веспите низ градски со надеж да паднат маичка на 12 годишни деца или се враќаат на старата дисциплина алпинизам
Mnogu smesni izgovori imate be hahahahahah.Bugarite prv pat dojdoa vo skopje pominaa nakaj cair a vie se sirete deka ste mangupi a ne ste go videle cairskoto more kopuci ni edni ama jak izgovor imate ne mvr ne ebr ne gusto e tamu hahahahahah.да поминуваме буквално покрај вашите домови ( дивоградби ) што едноставно не е реално и прифатливо за органите за безбедност, можноста да настрадаат невини луѓе е огромна,
Dobro glup si ili treniras?dobro nie ne prifativme. a zosto vie sea ne dozvoluvate da gosuvame?
tezok sum za tebe nemozes da me razbirasDobro glup si ili treniras?
Epa odi oslabi aku si tezok debel edentezok sum za tebe nemozes da me razbiras
Лош термин и незаинтересирана управа за вистински промени (плус непожелен тренер, причините се знаат кои се). Уште колку пати треба да се објаснува?
Абе лешпер еден сликава на полувреме е или пред утакмица? Бројката денес не беше голема ама поголема од таа вие што ја имате на сите утакмици до сега вкупно. Деген.
Mislam deka na sam pocetok e. Seuste se vlagase koga pocnaАбе лешпер еден сликава на полувреме е или пред утакмица? Бројката денес не беше голема ама поголема од таа вие што ја имате на сите утакмици до сега вкупно. Деген.