Frlil nekoj paricka bajagi..Go zapaaalija stadionoo booooo
U shto ja vide taa dominacia real, ckembari se u najdobro istorisko izdanie.. ne me zezajКомити доминираат од како улегнаа на стадион,им се мочат на Чкембари на домашен терен..
Комити колку што не доминираат туку ај и репертоарот златно славејче хехехехКомити доминираат од како улегнаа на стадион,им се мочат на Чкембари на домашен терен..
Што неочекувано, живеат за денешната утакмицаОд неутрална перспектива одлично дерби, Чкембари со неочекувана волку голема бројка.
bravo vmro, i pirotehnika i telefoni Cestitki..Iako resiv da otkazam forum i da ne mi se prenesva negativna energija vo realnio zivot, ja klavam ova slika kako eden vid na prikaz za mene mojata generacija i tie so ne krepat. Iskreno ne ocekuvav tolkava brojka i zagreanost od bitolskata mladina, site si ja znaea zadacata. Pozdrav do site iskreni navivaci i onie koi sakat iskreno da razgovarat i prenesvat iskustvo, za drugite nemam so da kazam, osven deka mi e zal. Odjava.
Nov mi e telefonot i ne stignav da klam kirilica.Прегледај го приврзокот 433986
од град со 300 илјади Македонци,со организиран превоз да дојдете во таа бројка и да ги коментирате чкембари е залуднооКомити доминираат од како улегнаа на стадион,им се мочат на Чкембари на домашен терен..
Zato nekjam da komentiram, oti ni e obezvredneto deloto od likoj so uste drkat na desktop kompjuter. Pozdrav coece.bravo vmro, i pirotehnika i telefoni Cestitki..