- Член од
- 27 ноември 2007
- Мислења
- 31.079
- Поени од реакции
- 74.823
Има назад
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Некаде пред 10+ години имавме едно дете што што истетовира амблем на Вардар на срце, па после некој месец премина од Комити во ЦПБ
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Има назад
na noga mislam deka bese logoto na vardar pa posle go prekri celoto so cpb tetovaza ako ne se lazam.Има назад
Некаде пред 10+ години имавме едно дете што што истетовира амблем на Вардар на срце, па после некој месец премина од Комити во ЦПБ![]()
Не ја има прекриено со тетоважа ЦПБ, таа екипа дел одеа со ЦПБ дел со Комити но тој период беа ривалствата и случките поинтересни помеѓу ЦПБ и ФА, ЦПБ и Центар Бојс и ФА против Центар Бојсna noga mislam deka bese logoto na vardar pa posle go prekri celoto so cpb tetovaza ako ne se lazam.
Prodolzete da tepate random deca albanci, ke se vidime!!
Прегледај го приврзокот 433188
Ќе падните еден пазарски шал и ќе се сликате 100 пати сите да ве видет, да закажите ферка со која било група 10 на 10 дома немат да ве познаетProdolzete da tepate random deca albanci, ke se vidime!!
Не знам која младина вади таблици и градиште цимоли дека Македонци смеКаква младина имате боље и да ја немате
koj ste vie sega bre hahahahЌе падните еден пазарски шал и ќе се сликате 100 пати сите да ве видет, да закажите ферка со која било група 10 на 10 дома немат да ве познает![]()
Важи брат така е...тебе ќе те послушаме како најпаметен овдеКаква младина имате боље и да ја немате
Не бе, супер се дечките искрено секоја им честКаква младина имате боље и да ја немате
koj ste vie sega bre hahahah
Скоро никогаш ве немаме видено дај боже да ве видиме у црвен крст ќе ве донираме или у црква да ве крстиме изгледа брзо ви доаѓа крајотProdolzete da tepate random deca albanci, ke se vidime!!