ТИФОМАНИЈА!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.079
Поени од реакции
74.823
Ти реков @Saber Rider не се секирај, младина имаме.
Ги натеравме и да се жигосат, нема назад поќе:D
Има назад :D
Некаде пред 10+ години имавме едно дете што што истетовира амблем на Вардар на срце, па после некој месец премина од Комити во ЦПБ :D

Член од
16 октомври 2024
Мислења
15
Поени од реакции
46
Има назад :D
Некаде пред 10+ години имавме едно дете што што истетовира амблем на Вардар на срце, па после некој месец премина од Комити во ЦПБ :D
na noga mislam deka bese logoto na vardar pa posle go prekri celoto so cpb tetovaza ako ne se lazam.

Член од
7 септември 2023
Мислења
69
Поени од реакции
100
na noga mislam deka bese logoto na vardar pa posle go prekri celoto so cpb tetovaza ako ne se lazam.
Не ја има прекриено со тетоважа ЦПБ, таа екипа дел одеа со ЦПБ дел со Комити но тој период беа ривалствата и случките поинтересни помеѓу ЦПБ и ФА, ЦПБ и Центар Бојс и ФА против Центар Бојс

Член од
15 септември 2024
Мислења
9
Поени од реакции
61
Член од
13 февруари 2024
Мислења
38
Поени од реакции
598
Каква младина имате боље и да ја немате
Не знам која младина вади таблици и градиште цимоли дека Македонци сме :несвест:
Курви едни искомплексирани

Член од
11 ноември 2023
Мислења
25
Поени од реакции
91
Ќе падните еден пазарски шал и ќе се сликате 100 пати сите да ве видет, да закажите ферка со која било група 10 на 10 дома немат да ве познает :pos:
koj ste vie sega bre hahahah

Член од
23 септември 2023
Мислења
26
Поени од реакции
62
koj ste vie sega bre hahahah
Prodolzete da tepate random deca albanci, ke se vidime!!
Прегледај го приврзокот 433188
Скоро никогаш ве немаме видено дај боже да ве видиме у црвен крст ќе ве донираме или у црква да ве крстиме изгледа брзо ви доаѓа крајот :)))))

Kajgana Shop

На врв Bottom