ТЕХНИЧКА ГРЕШКА!

Член од
14 септември 2005
Мислења
416
Поени од реакции
11
Abe toa deka e ebenje u mozok na site ni e jasno.Pa toa e i temata neli,ne znam zas mora na nekogo toa licno da mu se kazi.
Ne ,ne Astrion,batali front.
Zakon samo da se pocituva.100 Sipci da piknes vo zatvor sigurno narednite 30-50 ke si staat prst na glava.A zakon ko e vo prasanje ne mislam deka moze da i pomogne niti Amerika nit bilo koj drug.
Batali front,imavme eden,nisto ne dobivme a izgubivme mnogu

astrion

REBEL
Член од
15 ноември 2005
Мислења
792
Поени од реакции
18
Abe aj zaebete vekje ima mokni aparati u drzavata,opozicii.mediumi neka si ja vrsat dolznosta ako barem imaat troska sovest i dostoinstvo,nie sme sitni ribi

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.098
astrion напиша:
Abe aj zaebete vekje ima mokni aparati u drzavata,opozicii.mediumi neka si ja vrsat dolznosta ako barem imaat troska sovest i dostoinstvo,nie sme sitni ribi
Џабе сето тоа без позицијата, односно власта која треба да го спроведува законот.

Законодавна, извршна и судска. Три се.

astrion

REBEL
Член од
15 ноември 2005
Мислења
792
Поени од реакции
18
Мистичен напиша:
Џабе сето тоа без позицијата, односно власта која треба да го спроведува законот.

Законодавна, извршна и судска. Три се.

Epa ako odat protiv nezakonskite dela na Albancite ke go izgubat koalicioniot partner a so toa i vlasta,a vlasta e pari,parite go vrtat svetot
a nie ke sedime doma i ke gledame znanje-imanje,i sto zaklucivme deka nasite se za kjotek ne Albancite

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.098
Детс д поинт!

Јас сум само за почитување на законот, ништо повеќе.

Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.592
Najbanalen primer - odi da vidis vo SAD dali eden student moze da istakne zname na druga drzava od balkon ili pak da go pokrie prozorot so toa zname. A ne pak Meksiko da slavi "den na znameto" vo Teksas. A duri da se praznuva nekoj najbenigen meksikanski praznik kako "5ti maj", bez amerikanskoto zname nema teorija da pominat!

A deka zakonot ne se sproveduva vo Makedonija, pa duri i da se raboti za ovoj 100% majmunski zakon na Jani Makraduli za znaminjata e fakt.

Da povtoram od str. 3 zosto mislam deka e relevantno: Nisto novo, onie sto ne svatile vcera, ne svatile nitu denes.

Dani^^^

Femme fatale
Член од
8 април 2005
Мислења
1.831
Поени од реакции
21
Мистичен напиша:
За да не не талачиш ти нас понатаму свесно и у мозок, талачи се на тридневна екскурзија надвор од форумов. Ќе научиш да бидеш малку поконкретна, а помалку Сајрус Венс и Лорд Овен финти.

Се читаме за три дена.
Фала к**цу :cuc:

Wolf Pack

ThE ChieF
Член од
24 јули 2005
Мислења
783
Поени од реакции
5
Mad Maxx напиша:
Вечна им слава и помен на паднатите.
Зошто,и за кого паднаа?
Некои работи едноставно ме оставаат без зборови.
Која само смешка од народ сме.
Жалосно е.

Еве и ние може да си го прославиме денот на Албанското знаме:

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Toa ke go pravime za Kolede koga se palat ognovite,samo strpete se malku Jani Makraduli da nabavi dovolno golemi Albanski znaminja za da vidi kako "negoviot" zakon ke se primenuva kaj negoviot narod,ili ne beshe negov,pa ke zaboravev deka i toj e Vlav.

astrion

REBEL
Член од
15 ноември 2005
Мислења
792
Поени од реакции
18
Wolf Pack]Жалосно е.

Еве и ние може да си го прославиме денот на Албанското знаме:

BRAVO SRCE U MAKE MY DAY :music3: :icon_lol:

Dani^^^

Femme fatale
Член од
8 април 2005
Мислења
1.831
Поени од реакции
21
Само сакам да ја прашам либералната yin yang која што ќе се врати за неколку дена зошто тие нејзините обесправени шиптарчиња не им дозволија на Македонците да запалат свеќа кај Карпалак кај што загинаа нашите војници?!А ние на нив да им дозволиме да вадат огромни знамиња и у сред град да ги истакнуваат и ја да мора да ги гледам?! Па бре тоа визуелно ме загадува бре алоо! :pishtoldz Значи они може да поставуваат блокади и такви срања и да не дозволуваат да се одржи помен ало ПОМЕН! на загинати војници а ние као добри луѓе да им дадеме да си слават се што сакаат!? Епа според мене само идиот може тоа да го оправда извинете вака...:pop:

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.098
ТЕМАТА!

После администраторите се искомплексирани, лечат фрустрации, самобендисани се...

bibuska

смешка
Член од
5 септември 2005
Мислења
2.403
Поени од реакции
7
Dani^^^ напиша:
Само сакам да ја прашам либералната yin yang која што ќе се врати за неколку дена зошто тие нејзините обесправени шиптарчиња не им дозволија на Македонците да запалат свеќа кај Карпалак кај што загинаа нашите војници?!А ние на нив да им дозволиме да вадат огромни знамиња и у сред град да ги истакнуваат и ја да мора да ги гледам?! Па бре тоа визуелно ме загадува бре алоо! :pishtoldz Значи они може да поставуваат блокади и такви срања и да не дозволуваат да се одржи помен ало ПОМЕН! на загинати војници а ние као добри луѓе да им дадеме да си слават се што сакаат!? Епа според мене само идиот може тоа да го оправда извинете вака...:pop:
поправка... инцидентот не беше кај Карпалак туку Бриони...

Dani^^^

Femme fatale
Член од
8 април 2005
Мислења
1.831
Поени од реакции
21
bibuska напиша:
поправка... инцидентот не беше кај Карпалак туку Бриони...
Не не ,не зборам за тоа него на автопатот што загинаа поише војници од заседа .. само да појаснам

Wolf Pack

ThE ChieF
Член од
24 јули 2005
Мислења
783
Поени од реакции
5
Мистичен напиша:
ТЕМАТА!

После администраторите се искомплексирани, лечат фрустрации, самобендисани се...
Мислам дека некои се премногу исфрустрирани на Албанците а додека другите не баш, и тука спаѓа чарката; не можеме убаво да се разбереме на што се мисли. Мене ме интересира кај се Македонските државјани со Албанско потекло да напишат по некое мислење? Сакаа да викнат глас, да се интегрират со останатите во државата, сакаа права шо и претходно ги имаа а дека се на темата да пишат по нешто??? Што ќе им е Албанско знаме ако имат намера да се интегрират во опшеството, полицијата, државни институции, медицината на Македонија?
По аеродромите во средна Европа знаат уста да отворат толкава дека се од Македонија и пасош да покажат ама тука Шиптаријата е побитна. Ама колку и да им се лутиш Брането наш дозволи тоа, им даде пасоши на 100,000+ и не се веќе измачено племе:icon_mad:

Kajgana Shop

На врв Bottom