ТЕЖОК ИНЦИДЕНТ ВО ЛЕРИНСКО!

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.113
VO OVAA ZEMJA NIKOJ NEMA MUDA OCIGLEDNO, DO KOGA KE GI TRPIME CIGANIVE???? TREBA DA SE ORGANIZIRAME I MAME DA IM EBEME TUKA ZAR MALKU GRCI IMAME TUKA I GRCKI FIRMI. A NE NIE IM POTROSIVME LETOVO 200M EVRA
ееееееееееее ајде де

B

Black Guard

Гостин
Фми смири се јас сум убеден дека ќе имаме барем политичка стабилност а и сега ја имаме што и не беше случај пред изборите кога западна Р.М во политичка криза.

Имам едно прашање-дали еве ако евентуално името се менува дали може претседателот т.е дали има ингеренции да го спречи тоа.

Албанците ФМИ си добија рамковен и толку-секакви други барања не важи.

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Ај оладете се. Груевски нема да го даде името, сигурен сум во тоа. А иначе за Грциве, веќе од очај не знаат што попрво да направат. Се кладам овој револт е резултат на сочниот пораз у кошарка што им го приредивме :)

theMac3donian

Мак3донецот
Член од
5 февруари 2007
Мислења
3.690
Поени од реакции
259

@cool@

Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.113
Тука на десно има една како насловна и го има Аце наш во долниот дел од неа... дали нешто има насловот веза со тоа?
--- надополнето: Sep 18, 2011 4:18 AM ---

Немаат веќе пари за транспаренти ... :pos:
не, сосема различно е
во вторник ги повикуваат гејците да излезат и да им дадат подржка на 39 -те обвинети маринци за анти-расистички слогани извикувани на парадата на 25 март 2010 во Атина, против кои обвинителството покрена судска постапка .

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Фми смири се јас сум убеден дека ќе имаме барем политичка стабилност а и сега ја имаме што и не беше случај пред изборите кога западна Р.М во политичка криза.

Имам едно прашање-дали еве ако евентуално името се менува дали може претседателот т.е дали има ингеренции да го спречи тоа.

Албанците ФМИ си добија рамковен и толку-секакви други барања не важи.
Jaс не сум се разпалил па да се смирувам...
Едно е да имаш мнозинство во собрание и ако имаш коалициja и да не те интересират другите,друго е да си во коалициja за да имаш мнозинство. Но што сам си направиш и бог не може да ти го направи.
Се зависи от вашиот устав и зависи како ке биде сменето - дали со решение на влада(договор),референдум,собрание и т.н. Предпоставувам председателот ви има право на вето врз решениja на народното ви собрание но дали има право на вето врз референдум или врз договор?
Во рамковниот пишува дека не можат да имат други бараниja? Тамо пишува дека нема да излезат на улица да протестират или нешто трето? Рамковниот е внатрешна регулациja на односите мегу заедниците, но тук станува прашане за многу поразлична работа.

@cool@

Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.113
ееееееее ова мора да го видите
претставникот на Златна зора - Илија Панајотарос-разјарен, пцуе дури и оштетува друга кола(кровот на колата) и сето тоа пред очите на самите полицајци кои ништо не превземаат
коооооооја дрскост:pos:

Mjolnir

Духот на рамковниот договор
Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
ееееееее ова мора да го видите
претставникот на Златна зора - Илија Панајотарос-разјарен, пцуе дури и оштетува друга кола(кровот на колата) и сето тоа пред очите на самите полицајци кои ништо не превземаат
коооооооја дрскост:pos:

Ако ова дрскост, како ќе го наречеш тоа кај нас што припадници на малцинство кршат коли на Македонци пред полиција а полицијата стои со раце во џеб?

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
*
**
тоа со беснеењето пошто си е фатено на дело на камера може да се реши многу културно во државна установа која има ингеренции - насилникот да си ја плати штетата + казна за нарушување на јавниот ред и мир.....во секоја ДРЖАВА функционира тоа,е сега во вазални држави,протекторати,калифати - правдата се спроведува како главатарот ќе заповеда....

Член од
18 ноември 2010
Мислења
194
Поени од реакции
101
Iskreno se vi e dzabe,Makedonija ne e tolku mokna drzava da ima vlijanie...

Член од
21 ноември 2011
Мислења
884
Поени од реакции
410
a moze li od ova da se napravi nesto kako onie videa, sliki,tvitanje i seto toa da se praka do strani novinari ?, ako moze jas sum za

Kajgana Shop

На врв Bottom