Сфатив дека...

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.907
Поени од реакции
726
Сфатив дека што и да направам и што и да сум направил (а е многу) дека никогаш нема да бидам Тој...

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Сфатив дека ограничувањата ми прават дел од животот да ми биде неубав, знаејќи дека тие ограничувања ги задале некои кои можеби никогаш не ги поминале тие ограничувања.

J

J.LO

Гостин
Sfativ deka sakam pak da bidam na mestoto kade sto bev do pred dve nedeli...i se da prodolzi tamu kade sto zastana:)

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Сфатив дека...

90% од луѓето сакаат многу нешта, но длабоко во себе само го посакуваат без да се обидат тоа да го добијат и да го имаат без разлика за што и да се работи.

N

Nicky Santoro

Гостин
Сфатив дека
Интелегенцијата е обратно пропорционална со среќата.

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
... дека се нервирам за глупости :(
... дека ако нешто убаво е пишано да ти се случи, ќе се случи, без разлика дали си се отепал од работа или не си мрднал ни со таквото

M

MIL

Гостин
Sfativ deka ... imam najubava cura na cel svet ... i sfativ da sme najbolji par ... i sfativ deka .... site curi pred tebe bile samo opticki varki ... Ne si najubava samo za mene ... NAjubava si i znam da sekoj muz saka da tr drzi za raka , no samo jas go imam toa zadovolstvo ... Fala ti...

Член од
28 август 2013
Мислења
4.488
Поени од реакции
13.706
Одамна знам, ама денес се уверив дека луѓево многу не се разликуваме од животните...

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Сфатив дека нешто по глупо и понервирачко од кашлање и температура нема.

Kajgana Shop

На врв Bottom