Судниот ден - 21 мај, 2011?

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Додека пак за Буенос Аирес е далеку и е малку потешко, ама што сега аков џентлемен си ти (ако си машко), за двајца јас сама се да средам? Не можи тоа така. :pipi:
Jas sum zaljuben vo Argentina i Juznoamerikanskata knizevnost, taka da Buenos Aires or bust. A za ova drugoto, ke se organizirame...

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
За Женева нема проблем, само да ни дадат азил и готово... :vozbud:

--- надополнето ---

Додека пак за Буенос Аирес е далеку и е малку потешко, ама што сега аков џентлемен си ти (ако си машко), за двајца јас сама се да средам? Не можи тоа така. :pipi:
Aма дали ја сфати поентата...
во Женева е седиштето на ЦЕРН,а тие се обидуваат да го докажат настанокот на светот :)

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.512
Поени од реакции
87.501
Сега не ми ја отвара familyradio.com :). Ми пишува problem loading page :)

I

Iblis

Гостин
Scientific,Inna... да ви средам азил за Швицарска или Германија ако сакате:tapp:

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Scientific,Inna... да ви средам азил за Швицарска или Германија ако сакате:tapp:
Среди ,среди :)
одма се селам во Женева.Или Луцерн.Се вљубив во тој град (прекрасен е) + во германскиот кантон (мојот омилен јазик)

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Aма дали ја сфати поентата...
во Женева е седиштето на ЦЕРН,а тие се обидуваат да го докажат настанокот на светот :)
Еден од поглупите постови што сум ги прочитал.

Експериментите во ЦЕРН не се обидуваат да го докажат настанокот на светот/универзумот, туку што пореално да ги симулираат моментите после Биг Бенгот и повеќе да дознаат како настанале истите.

--- надополнето ---

Ние сме добрите :angel1:
се спасивме

што прави сеа тој човекот?
Им се смее на сите идиоти кои го сфатиле сериозно или воопшто обрнале внимание на неговите тврдења и дискутираат за тоа по форуми.

Би требало да го прогласиме за најголемиот трол на денешницава.

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Еден од поглупите постови што сум ги прочитал.

Експериментите во ЦЕРН не се обидуваат да го докажат настанокот на светот/универзумот, туку што пореално да ги симулираат моментите после Биг Бенгот и повеќе да дознаат како настанале истите.

--- надополнето ---

Им се смее на сите идиоти кои го сфатиле сериозно или воопшто обрнале внимание на неговите тврдења и дискутираат за тоа по форуми.

Би требало да го прогласиме за најголемиот трол на денешницава.
Мислам дека прочитав некаде дека веке го симулирале ефектот на биг бенг...а сега се обидуваат да докажат како настанал тој.

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
И тоа е тоа драги мои :)
единствено шо умре на 21 мај 2011 е темава :toe:

:wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop