Струмица

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.404
Поени од реакции
5.960
Ај јас тии денови ќе напраам една тура низ градо, ќе сликам нешто. :)

KINDER

Манчестеристратор
Член од
28 јануари 2007
Мислења
2.434
Поени од реакции
45
а за стрѕјата как шо слушам имало проблем нешто у радовиш недостик на струја ....неможех да разберам дали косово немале нешто па и ни зимале....такво нешто беше........:toe:

Сапун

. . .
Член од
10 јули 2007
Мислења
1.642
Поени од реакции
4
:nerv::nerv:Што е овa веќе бе?8пaт денескa струјa снемувa.Овој пaт 30 минути немaше ...

Kirov95

• GoD •
Член од
30 ноември 2007
Мислења
1.001
Поени од реакции
5
Хе Да Беше 8 добро ке беше да не беше и повеке во 5:00 кога снема до 6:30 немасе струја не бива така ке се караме више :nerv::nerv:

Ајверсон

Confessions*
Член од
4 август 2007
Мислења
3.116
Поени од реакции
5
кај мене ни еднач не е снемало ... :))) jbg.. . од католичката црква нагоре как шо сам забележил.. само там не снемува.. . :))

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
Да шо е проблемо ке ни исцркат сите електрични уреди? Знае ли некој?

Kirov95

• GoD •
Член од
30 ноември 2007
Мислења
1.001
Поени од реакции
5
јбг може и да ни се расипат Ком... :S

Член од
26 јануари 2007
Мислења
104
Поени од реакции
1
Еве од летото кога бевме во струмица, за возење скејт. [MEDIA]http://youtube.com/watch?v=dKFH5gTLoU4[/MEDIA]

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Колку работи има исцркано овие 5-6 дена по 7-8 пати во денот снемува струја јас ваква работа не памтам по толку пати да снемувало струја
Треба да им платат на лугето на кои им направија штета ако се озбилна светска компанија како што се кажуват ЕВН

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Арно..саа за зааа кај мене ништо не се расипало....се надевам оти нема да има такви..случи веќе...скисна ми да го е***:)....сето тава е поради трговскио..испробуват..шо знам ти шо тама....нешто со струјата важно е....аа тии накај каубојското..си имат струја.....Ај да боже да нема такви испаде веќе...оти ке оде нешто курбан...

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
кај мене ни еднач не е снемало ... :))) jbg.. . од католичката црква нагоре как шо сам забележил.. само там не снемува.. . :))
Абе изгледа комшии сме јас и ти, јас живеем блиско до Католичката црква, как може кај мене стално да снемува, а кај тебе да има? :)

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.404
Поени од реакции
5.960
Ауу как се нервирам заради таа струја. :ludilo:

У сервисите за компјутери минимум по 10 има за поправане. Ќе ни израсипат се` по дома. uaaa

Kajgana Shop

На врв Bottom