Сте се препознале самите себеси?

Дали верувате дека некаде постои ваш двојник?

• Да

Гласови: 96 56,5%
  • Не

Гласови: 74 43,5%

• Вкупно гласачи
    170

ludAAAAAA

блесава џукела
Член од
26 септември 2007
Мислења
84
Поени од реакции
0
dali nekogas ste videle nekoj slicen na vas kako sto ste sega ili ste bile kako mali,ne mislam na bliznaci nesto takvo.nego eve si odis po ulica i gledas nekoe detence koe sto mnogu licelo na vas koga ste bile mali,ili sega kako sto izgledate?mene ova mi e mnogu cudno no vistinito bidejki mene mi se ima sluceno vakvo nesto,i ne samo na mene tuku i na drugarka mi no taa ne se vide sebesi tuku nekoja so e ista ko sestra i.i zatoa ja otvoriv temava,poso mozno e da bladam.aj ve molam pisete neso!!!!!!!!!

Член од
23 септември 2007
Мислења
61
Поени од реакции
0
epa naskola se najde edna i site mi velea na lik bila ista ko mene pa duri i po oblekuvanje....

АуРоРа

Засекогаш
Член од
15 мај 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
15
Абе вие терајте си сеир, ама девојчето е во право. Секој, па дури и вие што се мајтапите, имате двојник таму некаде...
НЕ се смеам, затоа што мене лично ми се има десено. Иста како мене, физички, а кога почнав да правам муабет испадна дека и мој тип на човек е. 100% не ми е роднина, проверено :pos2::pos2::pos2: Ама луѓе не имаат мешано по улица, дечко ми еднаш се изрезили си викаше по неа на улица(арно друго што не напраи),на школо не мешаа - арно не бевме иста смена,поголемка е од мене 1 год, абе....Лудила! Сега учи во странство, ама осеќам телепатски сме поврзани:vozbud: Не:nenene: - лажам! Ова последното беше шала мала:nesum::pos2:

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Нема мој ‘‘двојник‘‘ видено ама на некој друг имам.

glufce

French Toast
Член од
15 јануари 2006
Мислења
827
Поени од реакции
8
Изгледа толку фамозниот паралелен универзум и не е баш друг универзум :wink:
Иначе да, слично нешто како на Аурора ми се има десено само што не личеше на мене туку на еден другар.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Неам начекано некој ко мене... Штознам... не ми паднало на памет така да ги гледам луѓето, кој на кого личи.

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
Ja imam dvojnik Dzordz Kluni ...zasto kako nemam pojma rodnini ne sme :)

Inache da , postojat vakvi situacii retki se ama gi ima geni li se chuda li se neobjasnivo

Antagonist

Systematic Victory
Член од
7 април 2007
Мислења
842
Поени од реакции
41
многу често ми се сличува ,кога ќе запознаам нови фаци , да ми кажат дека сум и многу познат од некаде.(никад не сум се појавил на телевизија).
а се случува некој да даде коментар дека им личам на некоја ,најчесто филмска звезда.(на моменти се разбира)
-кијано ривс
-јастин тимберлејк
-пејачот на марун фајв
-игор , од забрањена љубов
-пејачот на пантера
.најверојатно имам некои универзални црти на фацата.

Член од
18 декември 2005
Мислења
1.356
Поени од реакции
165
da, mi se ima deseno... edna drugarka mi ima receno deka ima videno devojce sto mnogu licelo na mene...
imam citano deka nekade postoi dvojnik tvoj... kolku e tocno ne znam :)

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Не сум се препознала зашто сум уникат, тешко како мене некој да е:pos::pos:

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Зошто ве изненадува толку ова, кога има на планетава 6 милијарди и кусур жители. Од толку комбинации, варијации и пермутации на лица, тела, карактери... Мора да се најде некој доста сличен на вас. :icon_lol:

Јас во основно имав една другарка во клас, ептен ни викаа дека си личиме, мислеа дека сме сестри, дури и не мешаа наставничките. Вистината е дека освен што бевме на иста висина (иако кога завршивме малку ја надраснав) и имавме слична фризура, во друго баш и не си личевме којзнае колку. Ама ете, сме потсеќале. :toe:

И во средно, исто, имав (и уште имам) една другарка од клас за која не ретко се случуваше баби и чичковци во автобус да не` прашаат која од нас две е постара. :pos: Демек сестри сме. А карактерно сме небо-земја. :icon_lol:

Исто се случува многу често да ме споредат со извесни македонски селебрити фацки, што лично многу ми мава на нерва, зошто не само што не сакам да бидам споредувана, туку и не ми се баш по мерак фацките со кои ме споредуваат. :icon_lol:

Bush(av)

Aut inveniam viam aut faciam.
Член од
30 април 2007
Мислења
758
Поени од реакции
7
Исто се случува многу често да ме споредат со извесни македонски селебрити фацки, што лично многу ми мава на нерва, зошто не само што не сакам да бидам споредувана, туку и не ми се баш по мерак фацките со кои ме споредуваат. :icon_lol:
Слушнав нешто во врска со Катарина Ивановска.:vozbud:
Инаку, се немам препознаено. Не верувам дека има некој како мене out there, едноставно сакам да мислам дека сум one of a kind. Ако има нека се јави :D

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
Да, буквално иста двојничка ме запрепасти кога ја видов на VIVA TV и на PINK.....Немам појма од каде толкава сличност:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom