И шо бидна после со шмекерицатаИмав ја така една шмекерица...имавме луда ноќ...секс топ...ама шмекерицава ме излуде (негативно) со нејзиното стенкање. Цело време ААААААаааааХХХХ, АААааааххх....и така 10 минути...многу гласно врискаше. Глава ме здоболе па ја спенкнав по гз јако за да ја заќутам. Викам девојко ок се тоа што стенкаш. Ама не ми се понашај ко Џина Џејмисон...ми стенкаш ме полуде!...
Јас сакам малку потиивнко стенкање со одвреме на време повисоки извици...значи тонот и бојата на гласот да иде горе долу...па ме палат и воздишки исто така а ме палат дополнително и мрсни вулгарни зборови уз стенкањето
Крусер оние на порки живи се дерат, а гарант се им је ко дежавуСтенкањето е убаво, ама мислам дека се работи за тоа мажот да почувствува дека на жената и` е убаво и дека сексот делува на неа. Тоа може да се види со стенкање, со придвижувања на нејзиното тело, со изрази на лицето...
Значи, бидејќи се работи за стенкање конкретно, да си кажам дека ми годи кога партнерката ми стенка. Но ако ми даде до знаење дека сексот и` се бендисува на кој било друг начин, и тоа се прифаќа.