(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
kako sto gledam za sostavot na roma nema da gi ima totti,juan i perotta-klucni alki na timot na rimskata volcica.da go iskoristime toa na nas nacin i da odime doma so bezbedna gol razlika

kako sto gledam za sostavot na roma nema da gi ima totti,juan i perotta-klucni alki na timot na rimskata volcica.da go iskoristime toa na nas nacin i da odime doma so bezbedna gol razlika

Да да ослабнати се Рома и би требало да го искористиме тоа и да си обезбедиме полу финале уште од првата утакмица.

Мене мнооогу ми мириса дека ќе победи манчестер.Не за друго, нема везе шо не игра тоти ви го имаат стравот од лани.

Иначе заебанцијава со Зијак ме изнасмеала.секоја чест Апокалипто.

Мене мнооогу ми мириса дека ќе победи манчестер.Не за друго, нема везе шо не игра тоти ви го имаат стравот од лани.

Иначе заебанцијава со Зијак ме изнасмеала.секоја чест Апокалипто.
Здраво и тебе на темава :) и јас го мислам истото дека вечер Рома ќе биде тотално тактички и психолошки уништена...

офф топка: Хах морав да сторам нешто :)

Леле ова со Американчево и со Кајгана весникот ме збудалија.хахахаха.смешки.А за вечерва мислам дека Рома сигурно ќе ги тепаме.Во супер форма сме а и Рома ослабнати.

vazno e da se dade gol nagosti 2-3 bi bile super,da dojdeme na OT so dobar adventage.:)

0-1 вечер тепате, ајде навивам за манчестер

Нема да биде толку лесно иако сме во форма.Мора да дадеме гол на гости и после дома ќе ги згазиме.

0-1 вечер тепате, ајде навивам за манчестер
0-1 ??? и викаш за Фиорентина си ? па види вака ако падне еден Рома ќе се отворат и ќе примат повеќе ваљда нема да се затворат... колку што знам катаначе :) се игра ако водиш не ако губиш.

Ау, како сум радосен само. Конечно дома дојдов уште 30 минути почнува утакмицата.
Ај ќе си ќутиме до првиот гол. После але алееее!

Ајде бе нека почне лееј немам сили да издржам ајјјјј

Van der Sar,
Brown, Ferdinand, Vidic, Evra,
Ronaldo, Carrick, Scholes, Anderson, Park,
Rooney
.
Subs: Kuszczak, Hargreaves, Giggs, Pique, O'Shea, Silvestre, Tevez.

Ова 1-во априлска шега е? Ама ме радува, ГИГС НА КЛУПА! Конечно да сфати Фергусон...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom