(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
807
Поени од реакции
7
RockIe напиша:
Џабе им е...Роналдо пали за Мадрид :vozbud:
Хаахахахха каков реал може само свеќа да им пали кај оди у таков лузерски тим он, кај го пушта Фергусон да си оди знаеш ли шо збориш ти :nenene:

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Абе ако сака да оди во лузерски тим како што е РЕАЛ...патот му е слободен....само што не верувам дека е глупак да игра во РЕАЛ :helou:

Kajk

- нема лабаво -
Член од
10 март 2006
Мислења
512
Поени од реакции
1
Ronaldo definitivno ostanuva u Man Utd, baska sea i nov dogovor ke potpisuva. Zver e maliot nema so, ako si otide od Man ke se zaebe, pogotovo u Real ako otide :)

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.892
Поени од реакции
22.975
so mislite za AS Roma - Man Utd , ke pobedimeliiiiii

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
RockIe напиша:
Џабе им е...Роналдо пали за Мадрид :vozbud:
абе К.Роналдо не е геј како шо го пиша по весниците
Типот се заљуби и како прво Девојката не го пушта да го напушти островот не дека е папучар али Ебачиште шо кине мрежи н апротивничките клубови

а за рома
јебига секад мразам жабари педерски фудбал играт

One United!!!

KoNtEjNeR

sapun
Член од
19 декември 2005
Мислења
2.306
Поени од реакции
44
ova ne e fer...
pa kako mozese da se padnat dvata tima za koi navivam ?
gi sakam i manchester i roma.. ali sepak na ovaa utakmica ke go nosam dresot na manchester

Член од
26 јануари 2007
Мислења
807
Поени од реакции
7
Да не знае некој дали ќе ја даваат Манчестер Миделсбро на некоја од телевизииве ??????

Член од
11 март 2007
Мислења
3
Поени од реакции
0
MANCHESTER UNITED SE NAJDOBRI VO SVETOT A C.RONALDO E NAJDOBRIOT IGRAC VO SVETOT SAMO TAKA NEKA PRODOLZAT MANCHESTER MANCHESTER THE BESTTTTTTTTTTTT

Член од
6 април 2006
Мислења
972
Поени од реакции
11
Aleksandar 1000 напиша:
Да не знае некој дали ќе ја даваат Манчестер Миделсбро на некоја од телевизииве ??????
Mozes da gi sledis site utakmici na United preku radio na manutd.com,(Mozda vekje znaes, ne znam:toe: ) posto slabo davaat na satelitskive utakmici od FA kup.

KoNtEjNeR

sapun
Член од
19 декември 2005
Мислења
2.306
Поени од реакции
44
^Poor Knight напиша:
Mozes da gi sledis site utakmici na United preku radio na manutd.com,(Mozda vekje znaes, ne znam:toe: ) posto slabo davaat na satelitskive utakmici od FA kup.
ako mozes objasni kako toa...

Член од
26 јануари 2007
Мислења
807
Поени од реакции
7
KoNtEjNeR напиша:
Еднаш имам следено утакмица на Манчестер преку радио ама не е тоа тоа, друго е да гледаш а друго да слушаш!
Преку официјалниот сајт, ќе најдеш МУТВ ОНЛАЈН и ќе слушаш само незнам дали ги даваат сите утакмици, ја само еднаш имам начекано!
Има и понуда да се зачлениш на МУТВ и да ги гледаш сите можни утакмици на Манчестер за околу 350 ден месечно ја се мислам дали да земам таков пакет!

Член од
6 април 2006
Мислења
972
Поени од реакции
11
KoNtEjNeR напиша:

Kako sto objasni Alexandar, samo treba da otvoris account, i mozes da gi slusas site utakmici na United (for free) :P. Ne e toa toa, ali ponekad e podobro od nisto. :)

T

tino097

Гостин
www.myp2p.eu

тука можите да си ги најдите утакмиците за гледање
барем јас така прам кога не е некоја утакмица на ТВ

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
^Poor Knight напиша:
зачлени се на официјалниот сајт на манчестер
освен радио имаш и меш трачер
или пак ако имаш некоја Фунта можеш секој натпревар да го следиш
има и телевизија

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom